Tu cu ce te îmbraci la sala de sport? Uite ce poartă vedetele autohtone atunci când se antrenează! Noi te învățăm cum să fii stylish!

Verdict.ro
December 16, 2017
December 16, 2017

Dacă esti o o persoană care adoră să-și petreacă timp în sala de sport și este preocupată de felul în care se prezintă la clasele de aerobic, orele de fitness ș.a.m.d, rămâi pe recepție! Acest articol este despre cum să ne îmbrăcăm atunci când vrem să facem mișcare, în sala de sport sau în aer liber. Ne-am propus să vă arătăm cele mai cool tendințe în materie de vestimentație sport, iar într-un articol următor vă vom propune și încălțămintea pe care ar trebui să o purtați la sală, pentru că, nu de puține ori oamenii confundă încălțămintea sport de stradă cu cea din sala de sport. Iată câteva vedete autohtone la sala de sport, dar și câteva propuneri cu cele mai cool outfit-uri sport.

Photo Credits: lndr.uk, cushnieetochs.com, jonathansimkhai.com.


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !