Un look stylish și actual? Integrează piesele sport în mixuri feminine! Vedetele adoră acest tip de outfit!

Verdict.ro
December 24, 2017
December 24, 2017

Pantalonii de trening, tenișii, bustierele cu care mergeai la sala de fitmess sau hanoracele nu mai sunt de mult haine simple, uzuale, ale căror principală calitate este comoditatea. Nu, sunt item-uri extrem de stylish care, integrate într-un mix neconvențional îți pot asigura un look extrem de stylish.

Practic, cheia unei ținute de succes, în ultimele sezoane, este tocmai reprezentată de abilitatea de a mixa item-uri care, aparent, nu au nicio legătură. Astfel și-au făcut si intrarea în modă piesele menționate mai sus, piese pe care, cu siguranță, le ai deja în dressing.

 

Vedetele de la noi s-au aliniat trend-ului și adoră look-urile with a twist, în care item-urile sport joacă rlul principal. Pantalonii de trening reinterpretați sunt ideali pentru o ținută de zi, dar merg integrați și într-un look prețios. Bustiera de sport poate fi extrem de sexy mixată cu piese oversize, iar hanoracul merge mână în mână cu fustele extrem de feminine. Nu uitați nici de pantofii sport! Îi poți purta cu costume clasice sau chiar cu rochii până la jumătatea gambei. Lasă-ți imaginația să funcționeze!

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !