Vedetele preferă vacanțele exotice! Iată ce costume de baie au etalat, la plajă!

Verdict.ro
January 12, 2018
January 12, 2018

Luna ianuarie a devenit, cumva, o tradiție pentru vedetele din România, care imediat după sărbători își fac frumușel  ”băgăjelul” și pleacă pe alte meleaguri, cunoscute sau necunoscute.  Aici, există două categorii de vedete: vedetele care iubesc să plece la schi și vedetele care adoră să plece în destinații exotice. Cea de-a doua categorie (destinațiile exotice)  a devenit tot mai populară, iar cele mai multe dintre vedete aleg să se relaxeze în astfel de vacanțe.

Cele mai sexy vedete din România au ales plajele exotice și să nu credeți că au uitat de stil. Cele mai multe au ales costume de baie fistichii, fie din două piese, cu imprimeuri atractive, fie întregi, cu decupaje îndrăznețe. Însărcinată în luna a treia, Laura Cosoi nu s-a ferit de razele soarelui ba, mai mult, a ales un costum de baie din două piese, pentru a-și scoate în evidență formele de gravidă.

Iată ce poze și-au pus vedetele noastre din vacanțele lor exotice.


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !