Vedetele adoră combinația alb-albastru! Iată ce look-uri stylish au afișat!

Verdict.ro
August 13, 2017
August 13, 2017

Sezonul de vară 2017 aduce o varietate impresionantă de tendințe, permițându-ne să ne construim propriul univers verstimentar, respectând întru totul stilul personal. Se poartă culorile puternice, se poartă accesoriile spectaculoase, ai la îndemână stilul clasic, cuminte și atemporal, la fel cum poți aborda tendințe inspirate din diferite regiuni ale globului sau porturi tradiționale.

Una din combinațiile favorite ale acestei perioade este o asociere cromatică extrem de simplă, dar de maxim efect: alb și albastru.

Mixul cromatic este fresh, versatil și tocmai bun pentru  a-ți pune în valoare bronzul proaspăt dobândit. Il poți purta în absolut formulele, dar pentru o abordare cât mai reușită, te poți inspira din ținutele afișate de vedete!

Una dintre cele mai reușite apariții ce mizează pe combinația alb – albastru este ținuta aleasă de bloggerița Doina Ciobanu. Ea a purtat o rochie cămașă, lungă, un model foarte frumos, dar și extrem de actual, iar accesoriile albe completează perfect look-ul, respectând totodată aceleași coordonate cromatice. Dacă cizmele lungi, albe, ți se par prea mult, poți alege oricând o pereche de pantofi stiletto sau niște espadrile cu platformă înaltă.

O altă ținută reușită, pe care o poți aborda cu ușurință este cea purtată de Cristina Ich. Pantalonii lungi, evazați și cu talie înaltă sunt un model actual, care îți va pune în valoare silueta. Topul stil bustieră, cu volane, este o completare inspirată, aducând o doză de exotism bine venită sezonului de vară.

Dacă preferi stilul romantic, ultra feminin, lasă-te inspirată de outfit-urile alese de Raluka sau de Elena Gheorghe. Profită de trendul asimetriilor pentru a purta o fustă și o cămașă asimetrice, în nuanțe de alb și bleu. In egală măsură, dungile sunt un alt punct de atracție al modei sezoniere, astfel că o rochie midi, mulată, cu umerii căzuți, poate fi varianta perfectă pentru tine!


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !