Fashion

Vedetele au strălucit pe covorul roșu la American Music Awards 2018

nicoleta.ispasescu
October 10, 2018 11:36 AM

Cele mai importante nume din industria muzicală americană au participat, marți seară, la American Music Awards 2018, la Microsoft Theatre în Los Angeles, cele mai importante premii muzicale ale anului, în Statele Unite.

Pe aceeasi temaTaylor Swift, desemnată pentru a patra oară Artistul Anului la gala American Music Awards

Vedetele au strălucit la cea de-a 46-a ediție a galei American Music Awards 2018, care s-a desfășurat seara trecută, la “Microsoft Theater” din Los Angeles. Gazda spectacoluluia fost actriţa Tracee Ellis Ross.

Marile celebrități de la Hollywood s-au întrecut în ținute pe covorul roșu, în showuri de excepție pe scenă și au sperat să obțină marile premii puse la bătaie de organizatori.

Printre câștigătorii de anul acesta se numără Taylor Swift, Rihanna, Cardi B și Camila Cabello.

Vedetele au strălucit în cele mai sexy ținute pe covorul roșu la American Music Awards 2018

Ținutele sexy nu puteau lipsi de pe covorul roșu, iar vedetele au strălucit seara trecută la American Music Awards 2018.

Invitatii au afișat ținute care mai de care mai spectaculoase, elegante, sau, la extrema cealaltă, banale, previzibile, făcând din această ceremonie un mix uimitor de stiluri.

Printre cele mai elegante apariții a fost Carrie Underwood, care a optat pentru o rochie extrem de rafinată, care i-a pus în evidență burtica de gravidă.