Vedetele noastre au furat startul! Ce costume de baie au ales pentru vacanțele exotice din această iarnă

Verdict.ro
February 23, 2018
February 23, 2018

Iarna nu-i ca vara și se pare că vedetele iubesc mai mult căldura decât frigul, așa că au fugit din țară pe meleaguri mai însorite unde s-au putut bucura în voie de noile modele de costume de baie.

Laura Cosoi nici bine nu s-a întors dintr-o vacanță că a plecat în alta. Viitoarea mămică se mândrește cu o siluetă de invidiat, așa că profită și de vreme și de forme pentru a testa costumele de baie întregi.

Inna – Iubește body-urile, dar și costumele de baie din două piese, fie că le poartă pe plajele însorite, fie la ședințele foto. Artistei îi place să jongleze cu ținutele sale, fiecare apariție a sa fiind gândită în detaliu.

Alina Pușcaș s-a lăsat și ea cucerită de costumuld e baie întreg. Pentru ultima vacanță petrecută la plajă, vedeta a ales să îmbrace un costum de baie întreg, dar cu spatele gol, pentru un plus de senzualitate.

Andreea Raicu a rămas pe ”vechi”! Fire mai conformistă, vedeta s-a relaxat la soare îmbrăcată într-un costum negru, din două piese.

Corina Caragea a dat fuga într-o zonă muntoasă și s-a răsfățat la piscină, profitând de vremea nu foarte călduroasă pentru a îmbrăca un costum de baie cu mâneci.

Dana Rogoz nu a putut rata nici ea o vacanță însorită în mijlocul iernii, așa că s-a bucurat la maximum de fiecare moment petrecut pe plajă. Vedeta a ales pentru ieșirile la plajă un costum coriai, din două piese, potrivit cu firea ei energică.

Delia – mereu cameleonică! Vedeta s-a răsfățat și iarna aceasta pe o insulă însorită, unde a mixat costumele de baie sexi din două piese, cu body-urile mai lejere.

Denisa Nechifor s-a pregătit atent pentru vară și deja are în garderobă un costum de baie întreg, cu buline, care să-i pună în valoare silueta.

Gina Pistol s-a bucurat în liniște de vacanța petrecută în Thailanda cu Smiley, unde a avut grijă să nu arate prea mult. Vedeta a ales pentru ieșirile la plajă costum de baie din două piese, peste care a purtat o rohie de plajă roșie.


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !