Vedetele noastre țin la siluetă, dar și la stil! Cum se îmbracă atunci când merg la sală

Verdict.ro
February 23, 2018
February 23, 2018

Valentina Pelinel – preferă costumele speciale pt fitness, formate din colanți și top mulate, care să-i pună în valoare formele perfecte. De această dată, iubita lui Cristi Borcea a ales un costum sport în combinație de violet cu alb.

Andreea Marin – optează și ea tot pentru colanți și topurile mulate, care să o ajute să lucreze mult mai intens la sală. Vedeta optează însă pentru un costum negru.

Carmen Brumă – e mândră de trupul ei perfect și de pătrățelele de pe abdomen, așa că în locul topului alege o bustieră.

Andreea Esca – deși nu are pătrățelele lui Carmen Brumă, știrista preferă și ea tot bustierele, pentru a se putea mișca mai liber.

Bianca Drăgușanu – e o fire nonconformistă, care iubește culorile tari, așa că echipamentul sport nu putea fi decât unul pe măsură. Vedeta a ales o pereche de colanți cu imprimeu floral și un tricou neon, ridicat, astfel încât să-i pună în valoare bustul și abdomenul.

Oana Cuzino și Nicoleta Nucă – dacă artista e mai îndrăzneață și a ales să combine colanții cu o bustieră, Oana Cuzino e ceva mai conformistă și în locul bustierei a ales un tricou clasic, destul de lărguț.

Ilinca Vandici – merge pe stilul Oanei Cuzino. Chiar și nuanțele echipamentului sport sunt cam aceleași.


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !