Vedetele preferă bocancii, în sezonul rece! Iată cele mai stylish look-uri cu biker boots!

Verdict.ro
February 8, 2018
February 8, 2018

Ghetele tip biker au devenit una dintre cele mai iubite piese în dressing-ul oricărei pasionate de modă, de câteva sezoane. Așa cum era de așteptat, sunt un must-have și-n 2018, fiind purtate, de către vedete și bloggerițe, inclusiv la evenimente mondene. Chiar dacă cele mai multe poartă bocancii în combinații clasice, cu jeanși, noi te sfătuim să-ți lărgești orizonturile și să încerci și combinații ceva mai îndrăznețe. Ce-ai spune să îi alături unei rochii furou, unei fuste cu iz retro sau unor pantaloni din stofă? Acum, în modă este permis orice, semnătura perrsonală fiind cea mai importantă declarație de stil.

Nu ai, încă, o pereche de biker boots? Achiziționeaz-ți repede una, întrucât o poți purta cu succes și-n seoznul cald, fiind încălțămintea perfectă pentru… festivaluri, spre exemplu! Privește galeria foto și sigur vei găsi în fotografiile prezentate de noi un model care să ți se potrivească!

 

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !