Fashion

VIDEO EXCLUSIV: Raluca Bădulescu ne-a dezvăluit unde va petrecere Crăciunul și Revelionul și ce ținute va purta

nicoleta.ispasescu
December 3, 2018 15:10 PM

Raluca Bădulescu a stabilit deja cum vrea să își petreacă sărbătorile de iarnă. Vedeta va fi în compania celor mai dragi persoane din viața ei: Florin Stamin, soțul ei, și Alex, fiul ei și al lui Vali Pungă. 

Aflată la un eveniment monden, am stat de vorbă cu Raluca Bădulescu și ne-a mărturisit, în exclusivitate, cum și cu cine vrea să petreacă sărbătorile de iarnă, care se apropie cu pași repezi.

„Cluburi cred, de Revelion. Iar de Crăciun acasă, împreună cu copilul și cu familia. Asta până la o anumită oră, după  în cluburi. Vom merge cu siguranță cu Cătălin la Bamboo de Crăciun. De Revelion nu, pentru că el va pleca la Miami, așa că vom vedea noi cum ne organizăm în jurul casei”.

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai fashioniste vedete din România, prin urmare aceasta și-a pregătit mai mult de două rochii pentru sărbătorile de anul acesta.

„Voi purta mai multe rochii să știți. Și două sau trei outfit-uri vor fi de la Sungate. Îmi plac la nebunie”.

Raluca Bădulescu spune „DA” blănurilor naturale

În ultima vreme, blana naturală a dat naștere unor controverse și conflicte de idei nemaivăzute.

Deși majoritatea vedetelor aleg să poarte blănuri sintetice, Raluca Bădulescu spune „DA” blănurilor naturale, cu riscul de a intra în conflict cu promoterii blănurilor artificiale.

„Of! Știu povestea asta. Fii atentă, eu personal cred că păstrez un echilibru. În sensul că eu sunt foarte implicată în acțiunea salvării câinilor vagabonzi, eu am acasă câini adoptați. În permanență hashtagul în care cred și pe care îl postez foarte des este #adoptdontshop, sfătuiesc lumea să nu mai cumpere animale de la PetShop, ci să adopte animale. În acele centre se găsesc atât de multe suflețele nevinovate care așteaptă să fie salvate. Da, recunosc, nu ar trebui să mănânc nici carne…Eu cred că păstrez un echilibru”.

Puteți urmări interviul integral accesând videoclipul de mai jos.