General

Fata lui Bill Gates, Jennifer, s-a logodit cu milionarul Nayel Nassar

iulia.statie
January 30, 2020 12:32 PM

Fata lui Bill Gates, Jennifer, în vârstă de 23 de ani, s-a logodit cu Nayel Nassar.

Pe aceeasi temaAndreea Marin a primit inelul de logodnă? Ce bijuterie i-a dăruit iubitul său

Cea mai mare fată a lui Gates a anunțat că s-a logodit cu tânărul milionar egiptean printr-o postare pe Instagram. „Nayel Nassar, nu mai există unul ca tine. M-ai suprins cu una dintre cele mai frumoase locații, ce amintește de una dintre pasiunile noastre comune. Abia aștept să ne petrecem viața crescând, învâțând, râzând și iubind. Da, de un milion de ori!”, a scris aceasta.

În fotografia postată de ea, se pare că acesta a cerut-o într-o excursie la schi, iar Jennifer a fost extrem de emoționată în momentul în care iubitul său i-a oferit superbul inel cu diamant.

Fata lui Bill Gates, Jennifer, s-a logodit cu milionarul Nayel Nassar

Jennifer s-a născut în Medina, Washington și a absolvit Universitatea Stanford, iar acum este studentă la medicină. Când nu învață, aceasta își petrece timpul călătorind cu Nassar, cei doi fiind de patru ani împreună.

Nici iubitul său nu s-a putut abține din a posta câteva cuvinte despre veștile emoționante. „Mă simt ca și cum sunt cel mai norocos și fericit om din lume. Jen, tu ești orice mi-am putut imagina vreodată și mult mai mult. Abia aștept să creștem împreună trecând prin călătoria numită viață și nu mă pot imagina fără tine. Te iubesc mai mult decât îți poți imagina și îți mulțumesc pentru că faci fiecare zi să se simtă ca un vis.”, a scris acesta.

„Da, plâng din nou, dar este ok, viața este perfectă și tu ești totul pentru mine.”, a răspuns Jennifer în comentarii.