Beauty

Feli Donose a slăbit peste 30 de kilograme în 6 luni! Cum a reușit

Verdict.ro
February 25, 2019 12:58 PM

De la prima sa apariție pe scena emisiunii „Vocea României”, Feli Donose s-a schimbat considerabil din punct de vedere fizic. Obișnuia să aibă multe kilograme în plus și, deși a ținut diete, rezultatele nu voiau să apară. Într-un final, artista a decis să își micșoreze stomacul, scrie VIVA!.

Feli Donose a slăbit peste 30 de kilograme în 6 luni! Cum a reușit

„Am încercat toate dietele posibile, pe grupă sanguină, disociate, cele cu zeamă de varză. M-am și înfometat 20 de zile sub motivul detox. Fierbeam legume şi beam apă cu puţină sare şi piper. Mă minţeam că e pentru detox. De fapt, mă înfometam. Şi de la toate acestea ajungeam să mă îngraş la loc şi încă puţin peste”, a povestit Feli. Cântăreața a mărturisit că a trecut şi prin etapa slăbitului sănătos cu sală şi grijă la alimentaţie, însă fără a putea menţine acest stil de viaţă din cauza programului şi a deselor deplasări la concerte prin ţară.

La 6 luni de la intervenţia chirurgicală la stomac, a povestit despre viaţa şi rigorile de după.

Citește și: Secretul tenului perfect al lui Kate Middleton. Uleiul care ..

„Am slăbit 30 de kg și mă bucur că acest lucru nu a avut un impact foarte mare asupra pielii, dar mă duc la masaj, fac tratamente pentru piele, fac sport, în sfârșit mă pun pe picioare. Eu abia acum am înțeles ce înseamnă să ai grijă de ține și să te pui pe primul loc, trebuie să fie un echilibru în viață, echilibru la care eu acum muncesc foarte mult”.

Din perspectiva istoriei sale, Feli îndrăznește să sfătuiască fetele preocupate de kilograme să nu aleagă dietele rapide și nici soluțiile extreme de slăbit fără să se documenteze foarte bine înainte sau să discute cu medicii despre asta.

Feli trăiește o frumoasă poveste de drgoste alături de tatăl fetiței ei de doar câteva luni, Nora Luna.