General

Felicitări de Crăciun handmade. Tutoriale video

A. S.
December 23, 2019 09:00 AM

Modele de felicitări de Crăciun handmade sunt nenumărate, unele mai simple, altele mai elaborate, depinde de fiecare cât timp și îndemânare are la dipoziție.

Chiar dacă în magazine de pot găsi cadouri pentru toate dorințele și bugetele, niște felicitări de Crăciun handmade vor fi întotdeauna apreciate. Acestea sunt dovada atenției și implicării noastre.

Felicitări de Crăciun handmade simple

Felicitări de Crăciun handmade se pot face foarte simplu, fără să avem nevoie de prea multe materiale și fără să fim mari experți în art craft. Cu doar câteva coli de hârtie colorată și puțin lipici putem realiza felicitări și decorațiuni de Crăciun cu adevărat frumoase.

Felicitări de Crăciun handmade cu diverse aplicații

În cazul în care avem o idee mai mult timp la dispoziție și ceva mai multe materiale, precum niște nasturi, niște pompoane colorate, sfoară, sclipici special pentru art craft, putem realiza felicitări handmade de Crăciun o idee mai elaborate. Iată câteva idei în tutorialul de mai jos:

Cele mai frumoase felicitări handmade de Crăciun

Cei cu adevărat pasionați de felictările de Crăciun handmade pot face din asta o adevărată artă. Nu e deloc complicat, trebuie doar puțin timp, implicare și ceva atenție. Materialele pentru astfel de felicitări se pot gasi în majoritatea hipermarketurilor, iar prețurile nu-s deloc mari.

Citește și: CELE MAI BUNE FILME DE CRĂCIUN DIN TOATE TIMPURILE

Mesaje și felicitări de Crăciun pentru cei dragi

Pe la ferestre cad steluţe, iar pe foc sunt sărmaluţe, bradul e împodobit, moşul e din nou grăbit, atmosfera de bucurie iata ca şi Craciunul vine. Crăciun Fericit!

Moșul vine tiptil, niciodată nu-l simțim, dar de fiecare dată, lasă-n fiecare poartă fericire, bucurie, sănătate pe vecie. Un Crăciun fericit!

Să vină Crăciunul şi toţi clopoţeii din brad să-ţi cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea şi speranţa de care ai nevoie! Crăciun fericit!

Crăciun fericit! Îți doresc ca inima ta să fie ușoară ca un fulg de nea, iar problemele să se topească precum zăpada! Liniște interioară, speranță și dragoste, acestea sunt cadourile mele pentru tine de Crăciun! Sărbători fericite!

Crăciunul este despre reîntregirea familiei și reîntâlnirea cu prieteni dragi. Este momentul ideal să apreciem dragostea din viața noastră, despre care credem, de multe ori, că ni se cuvine. Fie ca aceste sărbători de iarnă să îți umple inima de dragoste și binecuvântare.

Fie ca în perioada Crăciunului să vezi lumea cu ochii unui copil, să trăiești minunea dragostei și să te bucuri de absolut tot ce are de oferit această sărbătoare! Crăciun fericit!

Îți doresc ca viața ta să fie la fel de plină de împliniri și dragoste ca în această perioadă. Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun Fericit!

Gânduri bune fug spre tine, sănatate şi mult bine! Sărbători Fericite şi un Crăciun de poveste! Învaţă să culegi din fiecare Crăciun sfinţenie, bucurie, lumina pe care să o împarti tot anul cu cei dragi! Crăciun Fericit!

Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelor Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște, căldură și armonie în suflet. Crăciun fericit!C