News

Actriţele Felicity Huffman şi Lori Loughlin, acuzate că au oferit mită pentru studiile copiilor lor

Verdict.ro
March 13, 2019 11:40 AM

Actriţele Felicity Huffman şi Lori Loughlin sunt acuzate că au dat mită pentru studiile copiilor, scriu Știrile Pro TV. Dosarul de înșelăciune și fraudă vizează familii bogate și universități de elită din Statele Unite.

Actriţele Felicity Huffman şi Lori Loughlin, acuzate că au oferit mită pentru studiile copiilor lor

Cele două se numără printre zecile de persoane acuzate că au oferit sume între 200.000 și 6 milioane şi jumătate de dolari, pentru a-și înscrie copiii la universități de renume. 200 de agenți FBI au fost implicați în anchetă la nivel național.

Citește și: Shakira, dată în judecată pentru evaziune fiscală

Conform anchetatorilor, Felicity Huffman a fost înregistrată în timp ce discuta cu soţul despre fraudarea testului susţinut de fiica lor cea mare. Actrița recunoscută pentru rolul Lynette din serialul „Neveste disperate” ar fi avut o aşa-zisă „contribuţie caritabilă” de 15.000 de dolari pentru a obţine admiterea frauduloasă a fiicei sale. Inițial s-ar fi gândit să repete înşelătoria şi în beneficiul fiicei mai mici, dar s-a răzgândit. Soțul lui Huffman, și el actor, NU a fost pus sub acuzare.

Citește și: Rita Ora, la un pas de închisoare! Ce a făcut artista

Spre deosebire de cazul anterior, atât actrița Lori Loughlin, recunoscută pentru rolul din serialul de comedie „Casă plină”, cât şi soţul ei, se afla pe lista părinţilor acuzaţi că au plătit mită. Anchetatorii spun că ei ar fi oferit mită în valoare de o jumătate de milion de dolari pentru că cele două fete ale lor să fie recrutate la echipa de canotaj a universităţii California de Sud, unde studiază în prezent.