Beauty

Cum să îți coafezi ușor părul blond platinat

iulia.statie
October 22, 2019 10:45 AM

Ador părul blond natural. De ce? Pentru că fiecare fată cool alege această culoare. Dar dacă nu ai încercat această nuanță, ar trebui să îți pui câteva întrebări înainte de a-ți decolora părul foarte violent.

Pe aceeasi temaCele mai frumoase tunsori de tip bob văzute pe podiumuri

Spre exemplu, cum găsești nuanța perfectă de blond?  În principiu, ghidează-te după nuanța pielii tale (un bun hairstylist te poate ajuta în această direcție).

Cum să îți coafezi ușor părul blond platinat

„Stiliștii te pot ajuta în a alege nuanța perfectă pentru tine.”, explică Redken, ambasadorul brand-ului Cassondra Kaedin.

Dar înainte de a alerga către salon, gândește-te la asta: Nimeni nu a zis că decolorarea este un tratament pentru păr. Ba chiar ți-l poate distruge.

„Decolorarea schimbă textura părului. Dacă părul tău este foarte fin, o să arăte mai plin de volum, însă tot uscat va fi.”, explică David Stanko.

Decolorarea este un angajament către hidratarea intensă, mersul la salon regular și coafuri ce îți vor lua mai mult timp. Cât despre lucrurile bune ce vin cu această nuanță? Fotografiile spun totul.

Printre tunsori bob edgy și coafuri băiețești, este greu să nu zicem că modelul Cara Delevigne nu este un icon pentru părul blond platinat.

Cara Delevigne

Fiind blondă natural, pentru Taylor este mai ușor să ajungă la o nuanță de blond perfect decât colegelor ei ce sunt natural brunete.

Taylor Swift

 

Lady Gaga a avut mai multe nuanțe de-a lungul carierei, însă nimic nu îi face fanii mai fericiți ca aparițiile ei de regină a gheții blondă.

Lady Gaga

 

Christina Aguilera nu va renunța niciodată la părul ei blond platinat și are un secret surprinzător pentru păstrarea acestei nuanțe: șampon Johnson Baby, pe care îl folosește la fel de des ca fiica ei.

Christina Aguilera

 

Cunoscută pentru coafura excentrică numită și „Ava Max” (o parte a părului fiind lungă, alta scurtă), cântăreața este dedicată părului blond platinat.

Ava Max

 

Conform hairstylistului ei, Chris Appleton, artista își păstrează culoarea perfectă printr-o mască de păr.

Rita Ora

 

CL își păstrează mereu rădăcinile închise la culoare alături de șuvițele deschise la culoare pentru a-și pune în evidență trăsăturile.

CL

 

Aceasta este o nuanță mult mai caldă și delicată pentru cele ce nu vor să se aventureze foarte tare în decolorarea părului.

Elle Fanning

 

Sursă: Elle