Fashion

Femeile din familia Biden s-au întrecut în ținute! Ce au purtat

iulia.statie
January 21, 2021 13:26 PM

Joe Biden și Jill Biden au vorbit despre importanța familiei încă de la începutul campaniei. Toate rudele i-au fost alături noului lider american în ultimele luni de la primul moment până la ceremonia de inaugurare, unde acesta a fost numit noul președinte al Statelor Unite.

Pe aceeasi temaCe a purtat Jill Biden la prima apariție după ce soțul ei a fost ales președintele Statelor Unite

Ce au purtat femeile din familia Biden la ceremonia de inaugurare a președintelui Joe Biden

Nepoatele lui Joe Biden, ce au discutat recent despre relația apropiată pe care o au cu președintele, au întors toate capetele. Femeile din familia președintelui au vrut să pună accentul pe ținutele monocromatice, așa că am putut să vedem piese colorate, vesele, ce ne transmit sentimente de speranță și schimbare.

Spre exemplu, Naomi, în vârstă de 27 de ani, a purtat un look all white, Finnegan, în vârstă de 22 de ani, a ales o ținută camel, Daisy, în vârstă de 20 de ani, a optat pentru un outfit all black sobru, iar verișoara lor, Natalie, în vârstă de 16 ani, a ales nuanțe de roz pal.

Ce mesaje au transmis ținutele

Toate ținutele afișate au fost tinerești, vesele și sofisticate. Ashley Biden, fiica lui Joe Biden și Jill Biden, a mers și ea pe aceeași idee, preferând culoarea bleumarin, accesorizând totul cu mânuși negre și cizme lungi nude. Se pare că look-urile uni au fost preferate, căci și Michelle Obama, Kamala Harris și Jill Biden au mizat pe acestea, fiecare alegând o culoare diferită. Și Jennifer Lopez, ce a cântat la inaugurarea noului eveniment, a ales un outfit all white, la fel ca nepoata președintelui, Naomi.

Un lucru este clar, toate ținutele ne-au bucurat nespus datorită mesajelor ascunse ce transmiteau sentimentul de unitate. Se pare că femeile din familia Biden s-au întrecut în ținute și abia așteptăm să vedem ce au să ne ofere pe viitor, mai ales pentru că știm că o să le vedem foarte des, președintele Joe Biden ținând foarte mult la familia sa.