Fashion

Fenty x Amina Muaddi: cele mai cool sandale gladiator

iulia.statie
July 24, 2020 15:27 PM

În 2018, sprâncenele stufoase erau un adevărat hit ce ne lovise, atât pe noi, cât și pe vedetele din toată lumea. Totuși, Rihanna nu a fost de acord cu acest trend și a apărut în Vogue cu sprâncenele extrem de subțiri, transmițând un mesaj puternic: este aici ca să ia fiecare creație controversată și să o transforme în una adorată.

Pe aceeasi temaUups! Amina Muaddi vs. Uterque

Fenty x Amina Muadd

Nu este de mirare că Rihanna este unul dintre cei mai puternici trendsetteri pe care scena pop i-a oferit. Aceasta adoră să ofere twist-uri moderne la a orice știam până acum, făcând totul într-un mod natural și autentic. Acum artista a decis să reinventeze sandalele gladiator, pe care toate le aveam în garderobă prin anul 2002.

Fenty, casa de modă a cântăreței, a făcut o colaborare cu Amina Muaddi, designerul preferat al celebrităților, pentru a ne aduce în față noi sandale gladiator cu toc, un stil ce ne aduce înapoi nostalgia acestor creații pe care le-am adorat acum câțiva ani și revin în trend-uri.

Bineînțeles, poate nu ne așteptam la un comeback așa de glamuros, însă, Amina Muaddi s-a asigurat că aceste noi creații au parte de semnătura ei, anume pantofi cu un design arhitectural, pentru un touch modern și excentric.

Dacă îți mai amintești, din 2000 până în 2009, sandalele gladiator erau cumpărate de toată lumea așa cum erau și pantalonii din denim. Vedetele, de la Jennifer Lopez, Naomi Campbell și Rihanna, până la gemenele Olsen purtau aceste perechi de încălțăminte atât la evenimentele de pe covorul roșu, cât și în look-urile de zi cu zi.

Totuși, cum trend-urile tind să dispară după o perioadă de timp, în anul 2010, ne îndreptam atenția spre încălțăminte de inspirație masculină sau pantofii bijuterie. Acum, în anul 2020, Rihanna s-a decis să scrie din nou istorie, reinterpretând unele dintre cele mai iubite sandale.

Bineînțeles, noua colecție lansată include piese mult mai chic față de ce aveam înainte în garderobă, curelele lungi făcute din împletituri minuscule putând fi legate de-a lungul gleznei pentru un stil chic, fără a fi prea mult. Aceste sandale au fost atât de populare încât s-au vândut deja pe site-ul Fenty, dar mai există o altă șansă și pe alte site-uri.

Pentru că vorbim de Rihanna, majoritatea pieselor încep de la 1000 de dolari și chiar dacă este o investiție de lungă durată, mai există și variante similare low budget ce pot fi găsite pe piață, căci este evident că sandalele gladiator au revenit în forță.