Imaginile momentului, din Miami! Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat, după 17 ani

andreea.voicu
May 25, 2021 10:34 AM

Este fericire mare pentru admiratorii celebrei J-Lo și ai lui Ben Affleck! Recent, cele două staruri au fost surprinse împreună într-o atmosferă ”lejeră”, dar care i-a extaziat pe toți: cei doi s-au împăcat după 17 ani!

Împăcarea a avut loc, după 17 ani! Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși pentru a doua oară împreună. Prima oară au fost surprinși la Los Angeles, iar de data aceasta la mansionul celebrei Jennifer Lopez! Se pare că s-a reluat ”Bennifer„, spre extazul tuturor! Împăcarea dintre cei doi este cât se poate de adevărată. Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, și Ben Affleck, în vârstă de 48 de ani, au fost fotografiați de paparazzi în ipostaze cât se poate de… umane! Deși sursele spun că ar fi ”doar prieteni”, imaginile trădează acest lucru. Cei doi au fost surprinși la vila ei din Los Angeles. Pe de altă parte, nu mulți știu că Ben Affleck are o cabană în Montana, acolo unde merge alături de copii, dar și cu fosta soție, Jennifer Garner.

În prezent, se pare că Ben Affleck ar duce-o pe celebra Jennifer Lopez la vilă, după ce ea și jucătorul de baseball Alex Rodriguez s-au despărțit oficial, după ce erau pregătiți de nuntă. La vila cu etaj, paparazzi au surprins-o pe J-Lo îmbrăcată într-o rochie largă, în timp ce se atinge pe picior, iar pe Ben Affleck în timp ce ”suda„ o țigară și consuma o băutură răcoritoare.

Miami Beach, FL – Jennifer Lopez shows some leg and Ben Affleck steps out for a cigarette while watching the sunset from the balcony of their Miami Beach waterfront mansion.
Sursă foto: Profimedia

Ce reacție a avut Alex Rodriguez la auzul veștii

Chiar dacă fanii lui J.Lo și ai lui Ben Affleck sunt în culmea fericirii, nu același lucru se poate spune și despre Alex Rodriguez. Fostul jucător de baseball Alex Rodriguez (45 de ani) a avut un răspuns acid în momentul în care a fost pus să comenteze faptul că Jennifer Lopez, fosta sa iubită, a reluat legătura sentimentală cu actorul Ben Affleck.

Potrivit unor surse din jurul celebrului sportiv, acesta este întristat de această situație. „Este șocat că Jennifer a trecut mai departe. Chiar credea că ar mai exista vreo șansă să se împace. Nu este interesată să reaprindă nimic cu A-Rod. S-a terminat”, a explicat o sursă pentru E! News.

Sursă foto: Profimedia, arhivă Verdict