Vedete

Fericire mare pentru Usher! Artistul va deveni tătic pentru a patra oară

andreea.voicu
May 31, 2021 08:05 AM

Este fericire mare pentru celebrul artist Usher. Acesta va deveni tătic pentru a patra oară! El și partenera sa de viață au încă o fetiță în vârstă de 8 luni, iar din relația trecută, cântărețul mai are doi copii.

Nu există bucurie mai mare! Celebrul artist Usher va deveni tătic pentru a patra oară. El și partenera sa de viață, Jenn Goicoechea, vor avea împreună cel de-al doilea copil. Mai au împreună o fetiță în vârstă de opt luni pe nume Sovereign. Artistul Usher mai are doi fii din căsnicia anterioară. Cântărețul în vârstă de 42 de ani, alături de iubita lui, Jenn Goicoechea, s-au afișat pe covorul roșu la ”iHeartRadio Music Awards”. Aceasta a purtat o rochie lungă, neagră, mulată pe corp care i-a pus în valoare burtica de gravidă, arată People.

Usher a fost căsătorit cu Tameka Foster între august 2007 și noiembrie 2009, dar și cu Grace Miguel între 2015 și 2018.

În anul 2018, Usher și Grace Miguel au divorțat

Usher și soția lui, Grace Miguel, au divorțat în anul 2018. Artistul, care era despărțit de Grace de ceva vreme, a înaintat actele de divorț atunci. Cei doi au fost împreună timp de zece ani, însă abia în anul 2015 au făcut pasul spre a-și uni destinele. Chiar dacă nu se cunoșteau motivele despărțirii dintre Usher și Grace Miguel, presa de peste ocean scria că artistul ar fi intrat deja într-o nouă relație cu fostul său manager. Usher și Grace Miguelau împreună un băiat, a cărui situație a fost dezbătută în sala de judecată. Artistul a mai fost căsătorit, cu Tameka Foster, împreună cu care are tot un fiu.

sursă foto: arhivă VERDICT, captură video Youtube