Fashion

Festivalul de Film de la Veneția: ce au purtat celebritățile în a cincea seară

iulia.statie
September 7, 2020 13:02 PM

Festivalul de film de la Veneția se află la cea de-a 77-a ediție, fiind organizat de La Biennale di Venezia și condus de Alberto Berbera.

Pe aceeasi temaAmal Clooney - stil şi eleganţă la o petrecere organizată de Prinţul Charles

Evenimentul are loc între 2 și 12 septembrie și ne oferă un preview cu privire la cum se vor desfășura toate activitățile după schimbările aduse în viețile noastre de pandemie. Vedetele au purtat măști și regulile de distanțare au fost respectate, însă, strălucirea de pe covorul roșu nu a fost diminuată, putând să ne bucurăm de ținutele glamuroase ale celebrităților.

Ne aflăm la a cincea seară, iar acestea nu ne-au dezamăgit. Iată ce au purtat vedetele:

Annabelle Belmondo

Am putut observa mai multe ținute senzuale la acest eveniment, iar Annabelle a urmărit aceeași linie. Într-o rochie compusă din două piese, printre care un overall din dantelă transparent, completat cu o piesă decupată ce prezenta un decolteu amplu semnată Nicole Milano Couture, aceasta a avut grijă să își pună silueta în evidență printr-o ținută glamuroasă.

Ludovica Valli

O altă creație interesantă am văzut-o la Ludovica. Aceasta a apărut într-o rochie Antonio Riva cu volane oversized, completată cu o fundă uriașă în zona pieptului. Go big or go home, după cum ne spune creația aleasă de aceasta.

Fotini Peluso

Fundițele sunt noile diamante la Festivalul de film de la Veneția? Și Fotini a ales o creație roz, semnată Red Valentino, unde vedeta principală era tot o fundiță așezată în zona pieptului.

Linda Caridi

Pe lângă anumite detalii ale ținutelor, am observat și o anumită continuitate în ceea ce privește look-urile all white. Linda Caridi a respectat această regulă nescrisă de la eveniment, însă, cu propriul twist extrem de modern. Uitând de rochia diafană, aceasta a ales o salopetă albă, semnată Stella McCartney, cu un decupaj fantezist și o singură mânecă.

Anna Foglietta

Eleganță înainte de toate! Anna a strălucit într-o rochie Etro, neagră, glittery, cu trenă și un decolteu amplu.

Nicole Cavallo

Nicole ne aduce cu picioarele pe pământ și pune în evidență o rochie diafană, sensibilă și feminină, semnată Nicole Milano Couture.

Urmărește galeria foto pentru mai multe ținute!