Fashion

Festivalul de Film de la Veneția: ce au purtat celebritățile în a opta seară

iulia.statie
September 10, 2020 15:44 PM

Ne aflăm la a opta seară a Festivalului de Film de la Veneția, iar la premiera ‘Wife Of A Spy’ putem spune că a domnit combinația black & white atunci când vorbim de ținute.

Pe aceeasi temaFestivalul de Film de la Veneția: ce au purtat vedetele în a doua seară

Festivalul de Film de la Veneția a ajuns la a 77-a ediție și ne-a oferit un preview la cum se vor desfășura de acum evenimentele de pe covorul roșu. Fiind lipsiți de acest gen de ceremonii, toate fiind amânate sau anulate la începutul anului 2020, ne-am putut bucura de ținute și de apariții răvășitoare ale vedetelor. Acestea au purtat mască și au respectat regulile de distanțare, iar numărul de participanți a fost redus.

Puține au fost celebritățile care s-au aventurat la creații în culori tari în această seară, preferând zona clasică, anume piese în alb sau negru. Totuși, urmărim o continuitate stilistică atunci când vine vorba de volane, pene sau decupaje fanteziste, observând creații în acest gen la fel ca în celelalte seri.

Elisa de Panicis

Elisa, la fel ca și în altă ținută a sa prezentată la același eveniment, a optat pentru o rochie glamuroasă, cu decupaje fanteziste, pe alocuri transparentă și decupată pe un picior, semnată Albina Dyla. Cum spuneam mai sus, observăm trena lungă din volane, un artificiu pe care l-am tot văzut la acest festival, aducându-ne înapoi aparițiile extravagante de altădată.

Cate Blanchett

Cate a avut o preferință la acest eveniment, anume albul sau negrul, sau chiar combinația clasică între ele. Aceasta a preferat să ofere o lecție de sustenabilitate, purtând creații pe care le-am mai văzut în trecut, cum ar fi rochia Armani de acum. Pentru a opta seară, actrița a optat pentru o piesă mai simplă, cu un decolteu amplu și trenă.

Carolina Stramare

Carolina este una dintre singurele vedete ce s-au aventurat în această seară în a alege rochii în culori tari. Nu putem spune că nuanța nu a fost și ea una preferată de vedete, dacă stăm să ne gândim la alte apariții ale lor. Și aici există volantele exagerate, dar și evidențierea mijlocului într-un mod subtil.

Osvalto Supino

Osvalto poate a avut una dintre cele mai interesante și surprinzătoare apariții ale serii. Acesta a îmbrăcat o creație JAYP, în care au fost combinate două concepte, partea de jos fiind a unei rochii de seară, iar partea de sus aparținându-i unui costum.

Aurela Hoxha

Este clar, anul acesta se poartă rochiile clasice, cu twist-uri moderne și senzuale. Aurela Hoxha a ales o creație Valdrin Sahiti, cu un umăr puțin exagerat și partea de jos mulată. Totuși, ce ne atrage atenția este senzualitatea pe care o are rochia în partea de sus.

Urmărește galeria foto pentru mai multe ținute!