Fashion

Festivalul de Film de la Veneția: ce au purtat celebritățile în a șasea seară

iulia.statie
September 8, 2020 13:02 PM

Ne aflăm la cea de-a șasea seară a Festivalului de Film de la Veneția, a 77-a ediție, organizat de La Biennale di Venezia și condus de Alberto Berbera.

Pe aceeasi temaFestivalul de Film de la Veneția: ce au purtat vedetele în a doua seară

Cum spuneam și în celelalte seri, evenimentul ce are loc între 2 și 12 septembrie ne ajută să ne dăm seama de cum vor funcționa de acum încolo aceste activități de pe covorul roșu, ținând cont de schimbările pe care le-a adus pandemia. Bineînțeles, vedetele au purtat măști și regulile de distanțare au fost respectate.

Poate că această seară a fost mai lipsită de momente de glamour, spre deosebire de celelalte, observând și relaxare în ținute. Totuși, unele dintre celebritățile noastre ne-au bucurat și au adus înapoi strălucirea de altătadă, prin ținute glittery sau senzuale.

Baby K

Baby K a ales să poarte o rochie mulată, neagră, cu un decolteu în formă de inimă, semnată Moschino. Interesant este faptul că a ales să nu o accesorizeze, fiind destul de strălucitoare creația, însă, pentru machiaj și păr a preferat să combine o zonă elegantă cu una edgy.

Elisa de Panicis

Elisa a combinat o rochie sexy, Sherri Hill, transparentă aproape în totalitate și decorată pe alocuri cu glitter, cu o jachetă rock glam, Fausto Puglisi, încărcată, o decizie controversată, dar destul de potrivită, pentru că piesele combinate oferă o ținută completă.

Mădălina Doroftei

Mădălina poate că a avut cea mai bună ținută din această seară, atrăgând toate privirile cu o rochie senzuală, cu spatele gol și decolteu amplu, semnată Yezael. Frumoasa româncă a ales să pună în evidență creația cu decupaje fanteziste și a păstrat atât coafura, cât și machiajul, într-o zonă naturală.

Nathalie Emmanuel

Nathalie a avut cea mai surprinzătoare apariție, punând în valoare relaxarea în ținute de care tot vorbeam înainte. Cu un look Miu Miu, aceasta a adus pe covorul roșu un tricou alb și o fustă dintr-un material fluid, o ținută pentru everyday look, lăsând de data aceasta outfit-urile glamuroase. Nu putem să nu remarcăm faptul că a ales să aibă două poșete mini, scoțând astfel ținuta din anonimat.

Urmărește galeria foto pentru mai multe ținute!