Fashion

Festivalul de Film de la Veneția: ce au purtat vedetele în a doua seară

iulia.statie
September 4, 2020 12:44 PM

 

Pe aceeasi temaAmal Clooney - stil şi eleganţă la o petrecere organizată de Prinţul Charles

După ce ne-am bucurat de prima seară a Festivalului de Film de la Veneția, un eveniment extrem de așteptat, ținând cont că în acest an toate festivitățile de pe covorul roșu au fost anulate și amânate, privind ținutele vedetelor ca Erika Aurora, Cate Blanchett și Elodie, iată că nici în a doua seară vedetele nu s-au lăsat mai prejos, apărând în creații spectaculoase și glamuroase.

Deși în prima seară am putut vedea o reinterpretare a ținutelor și o anumită relaxare, pentru premiera ‘Lovers’, celebritățile ne-au adus înapoi o parte a strălucirii Old Hollywood, apărând atât în rochii diafane, cât și în unele senzuale.

Chiar acum, întreaga lume urmărește evenimentul, căci acesta ne oferă un preview cu privire la cum se vor desfășura toate activitățile după schimbările aduse în viețile noastre de pandemie. Măștile și distanțarea socială au fost câteva dintre regulile respectate de vedete, dar, strălucirea nu a fost diminuată. Iată cum s-au îmbrăcat celebritățile:

Mădălina Ghenea

Românca noastră se clasează ușor în top-ul celor mai bune apariții de la eveniment, alegând o rochie roșie, glittery decupată pe un picior, semnată Zuhair Murad. Partea de sus este croită în așa fel încât să semene cu un corset, pentru a dezvălui un decolteu amplu și a pune în valoare silueta perfectă pe care actrița o are. Și accesorizarea este interesantă, Mădălina alegând un colier tot în nuanțe de roșu, culoarea aceasta fiind cea mai potrivită pentru ea.

Giulia de Lelli

Giulia ne-a oferit o altă apariție superbă, alegând o creație diafană, sensibilă, cu o trenă lungă, semnată Belfiori Couture dar în același timp, de o senzualitate aparte, parte din față fiind mai scurtă. Pentru a adăuga un twist modern, aceasta a ales să își păstreze părul într-un coc dezordonat.

Georgina Rodriguez

După cum tot vedem de câțiva ani, celebritățile au făcut o pasiune pentru creațiile reinterpretate după celebra slip dress. Chiar și în prima seară, am văzut o astfel de rochie, iar acum, Georgina Rodriguez a strălucit într-o creație roz pudrat semnată Ermanno Scervino.

Taylor Hill

Taylor a uitat de rochiile diafane și a optat pentru o creație mini Etro, ce nu a stins din efect. Cea mai bună alegerea a sa este totuși coafura, ce oferă un aer edgy alăturată ținutei, dar și accesoriile, colierul la baza gâtului și pantofii din aceeași nuanță cu mânecile piesei.

Frida Aasen

Frida a preferat o rochie de inspirație romană, extrem de feminină, ce, deși la prima vedere pare o alegere delicată, cu cât o privim mai mult, observăm sex-appeal-ul pe care îl oferă. Cu un decolteu amplu și accesorii fine, argintii și mâneci tip capă, modelul a strălucit.

Stacy Martin

Stacy a mers într-o cu totul altă zonă față de ce am văzut pe covorul roșu în cea de-a doua seară. Starul din ‘Lovers’ a ales o rochie Louis Vuitton, cu puternice accente vintage, fusta fiind tip creion, iar decolteul în formă de inimă.

Cate Blanchett

Cate cumva ne transmite un mesaj puternic cu privire la sustenabilitate? În prima seară, aceasta a purtat o creație Esteban Salazar, pe care a mai afișat-o în 2015, iar acum, ea a apărut într-un oufit semnat Alexander McQueen, pe care l-am mai văzut la premiile BAFTA din 2016.

Urmărește galeria foto pentru mai multe ținute!