Fashion

Festivalul de Film de la Veneția: ce au purtat vedetele în a noua seară

iulia.statie
September 11, 2020 14:37 PM

 

Pe aceeasi temaAmal Clooney - stil şi eleganţă la o petrecere organizată de Prinţul Charles

Ne aflăm la a noua seară a Festivalului de Film de la Veneția, unde a avut loc premiera ‘Run Hide Fight’, iar privind stilul vestimentar, vedetele deja ne-au demonstrat că au câteva nuanțe preferate.

Festivalul de Film de la Veneția a ajuns la a 77-a ediție și ne-a oferit un preview la cum se vor desfășura de acum evenimentele de pe covorul roșu. Fiind lipsiți de acest gen de ceremonii, toate fiind amânate sau anulate la începutul anului 2020, ne-am putut bucura de ținute și de apariții răvășitoare ale vedetelor. Acestea au purtat mască și au respectat regulile de distanțare, iar numărul de participanți a fost redus.

Atunci când vorbim de ținute, celebritățile noastre au preferat clasicul negru sau albul, chiar și combinația între cele două, iar singura nuanță tare pe care am observat-o ca fiind preferată este roșul. Nici în această seară ele nu s-au dezis de la regulă.

Naian Gonzales

Naian ne-a adus puțin din stilul Old Hollywood pe covorul roșu, alegând o rochie roșie, cu un design simplist, dar de efect, stil corset în partea de sus, semnată Pronovias. Și de data aceasta nuanța de roșu este una preferată de vedetele noastre pentru acest eveniment, iar apariția lui Gonzales poate fi consemnată ca fiind cea mai bună din această seară.

Juana Arias

S-a adăugat mult material în zona bustului atunci când vorbim de rochiile pentru Festivalul de Film de la Veneția, observând o continuitate privind exagerarea din această zonă. Am tot văzut funde sau volane în zona bustului, iar Juana a ales o rochie tip sirenă, Redondo Brand, cu un efect de scoică.

Catherine Davis

O altă apariție foarte bună în stilul Old Hollywood a fost a lui Catherine Davis, ce a purtat o rochie neagră, glittery, fără mâneci și cu partea de sus tip corset, semnată Jason Wu.

Ariadna Romero

Un alt hit de anul acesta îl reprezintă sensibilitatea și feminitatea adusă din nou în prim plan atunci când vorbim de ținute. Albul se îndreaptă ușor spre a deveni nuanța anului, iar materialele fluide sunt și ele în trend-uri, începând cu celebra slip dress atât de purtată în această vară. Spre exemplu, o avem pe Ariadna Romero într-o creație Luisa Beccaria extrem de feminină.

Isabel May

A fost interesant să urmărim rochiile ce au avut paiete sau orice artificiu sclipitor, fiind asemuite cu glamourul. Mai mult, ne-am dat seama că în zona bustului a fost concentrația atunci când vorbim de ținute, iar Isabel May ne-a prezentat o rochie cu un decolteu amplu, semnată Maison Valentino.

Urmărește galeria foto pentru mai multe ținute!