Fashion

Festivalul de Film de la Veneția: ce au purtat vedetele în a șaptea seară

iulia.statie
September 9, 2020 12:56 PM

 

Pe aceeasi temaCine este miliardarul care deține casele de modă Gucci, Saint Laurent, Balenciaga, Alexander McQueen și multe altele

Ne aflăm la a șaptea seară de la Festivalul de Film de la Veneția, iar de data aceasta putem spune că vedetele au avut ținute surprinzătoare și glamuroase pentru ocazie.

Evenimentul se află la a 77-a ediție și ținând cont că toate ceremoniile anuale au fost anulate sau amânate, Festivalul de Film de prezintă un preview cu privire la cum se vor desfășura evenimentele în următoarea perioadă în concordanță cu regulile de distanțare impuse.

Celebritățile au purtat măști și au păstrat distanța, iar numărul de persoane a fost redus, dar nu putem să spunem că aceste lucruri au diminuat din plăcerea de a urmări ținutele de pe covorul roșu și a vedea unele dintre cele mai glamuroase apariții. Iată ce au purtat vedetele:

Levante

Levante a ales să poarte o rochie făcută în întregime aproape din ștrasuri, ce reflectau lumina. Print-ul floral discret este și el o altă subtilitate adusă de Giorgio Armani, iar decolteul amplu stinge puțin din seriozitatea look-ului. Ce putem observa la vedetă este faptul că a renunțat complet la accesorii și a dus restul într-o zonă naturală, ceea ce nu ne miră, pentru că nu am văzut multe ținute accesorizate din plin în acest an.

Federica Delsale

Există ceva în legătură cu volanele exagerate și look-urile de pe covorul roșu din acest an. Am tot observat rochii în acest gen în ultimele zile, accesorizate de obicei cu o fundă uriașă, dar Federica a ales pentru această creație Aniye By să meargă într-o zonă cowboy chic, alăturând o curea oversized.

Ambra Lombardo

Într-o rochie Antonino Cedro, Ambra a mers într-o zonă ultra-sexy și ultra-feminină, cu o creație dantelată cu inserții transparente, ce a făcut-o să strălucească. Interesantă este și trena din pene, ce ne aduce glamourul de altădată, mai ales că aceste mici artificii au fost un adevărat hit atunci când vorbim de rochiile de seară.

Anna Foglietta

Putem spune că Festivalul de Film de la Veneția ne-a adus o antiteză vestimentară, căci am putut observa și ținute glamuroase, dar și ținute simpliste, ce ne-au bucurat și ele extrem de tare. Spre exemplu, Anna a ales o rochie Gucci neagră, mulată, lungă, însă, accesoriul de la baza gâtului scoate ținuta complet din anonimat.

Cate Blanchett

Cate a ales pentru a șaptea seară o creație din colecția pentru primăvară 2020 Alexander McQueen, un fel de rochie-blazer hibrid destul de încărcată față de ce a prezentat în primele seri. Totuși, look-urile sale se concentrează în continuare pe combinația black & white.

Urmărește galeria foto pentru mai multe ținute!