Fashion

Festivalul de Film de la Veneția: ce au purtat vedetele în a zecea seară

iulia.statie
September 12, 2020 13:58 PM

 

Pe aceeasi tema5 look-uri vibrante de beauty ale vedetelor, surprinse pe Instagram

Cum multe dintre evenimentele anuale au fost anulate sau organizate într-un mediu digital, mulți poate ne-am întrebat cum va arăta un festival de film într-o lume afectată de pandemie.

Va mai fi un covor roșu? Cum vor arăta pozele? Cum vor călători starurile? Ținând cont că multe țări au restricții atunci când vine vorba de călătorii, poate că ultima întrebare este cea mai importantă. Totuși, Festivalul de Film de la Veneția ne-a răspuns la toate întrebările cu a 77-a ediție a evenimentului.

Din fericire, ținutele au fost glamuroase, strălucitoare, iar evenimentul s-a bucurat de popularitatea de altădată, chiar dacă numărul starurilor a fost redus. Vedetele noastre au respectat regulile de distanțare și au purtat măști, dar, aparițiile lor tot au fost răvășitoare. Iată ce au purtat:

Kasia Smutniak

Kasia a fost printre puținele ce a abordat un costum masculin pe covorul roșu, un clasicism de invidiat. Aceasta a ales o creație Giorgio Armani, la care a asortat o mască dintr-o nuanță de vișiniu, artificiul perfect pentru a da o pată de culoare. Interesantă este și alegerea coafurii, pentru a nu fi deranjată de mască.

Cynthia Samuel

Dacă zilele trecute spuneam că la Festivalul de Film de la Veneția s-a urmărit cromatica black & white, seara aceasta a venit cu o explozie de culori tari. Cynthia Samuel a mizat pe albastru electric printr-o rochie Aboud Jammal, însă, stilistica pe care am văzut-o a fost respectată, printr-un design tip sirenă și volane exagerate.

Elisa Maino

Un alt lucru pe care trebuie să îl menționăm este faptul că celebra slip dress s-a reîntors în trend-uri, iar multe rochii de la acest eveniment au fost inspirate din piesa atemporală, datorită succesului de care s-a bucurat în această vară, dar și pentru materialul fluid, ce dă impresia de goliciune. Aici, o avem pe Elisa Maino în Giuseppe di Morabito, ce a ales o asemenea creație, totuși, cu un twist elegant, propunând negrul.

Stephanie Saliba

Își amintește cineva de Angelina Jolie și rochia ei neagră de la premiile Oscar din 2012? Dar de fotografia iconică pe care aceasta a făcut-o, datorită faptului că avea creația decupată? Cam la acel moment ni s-au dus gândurile în această seară, ținând cont că majoritatea celebrităților au optat pentru rochii decupate pe un picior. Stephanie Saliba a strălucit într-o piesă glittery, transparentă, cu decupaje fanteziste, semnată Georges Hobeika

Urmărește galeria foto pentru mai multe ținute!