Fashion

Festivalul de Film de la Veneția: ce au purtat vedetele în ultima seară

iulia.statie
September 13, 2020 14:14 PM

Iată că am ajuns și la finalul Festivalului de Film de la Veneția, un eveniment grandios ce ne-a lipsit și pe care l-am întâmpinat cu drag, fiind, la fel ca și toată lumea, extrem de interesate atunci când a venit vorba de organizarea unei astfel de ceremonii după regulile schimbate de pandemie.

Pe aceeasi temaFestivalul de Film de la Veneția: ce au purtat vedetele în a doua seară

Va mai fi un covor roșu? Cum vor arăta pozele? Cum vor călători starurile? Acestea au fost întrebările pe care ni le puteam la început și la care Festivalul de Film de la Veneția ne-a răspuns. Numărul starurilor de pe covorul roșu a fost redus, măștile au devenit accesorii obligatorii, iar regulile de distanțare au fost respectate, însă, strălucirea nu a fost diminuată.

Ultima seară ne-a adus în față ținute ce au reprezentat o combinație între ultimele seri. Fără dar și poate, combinația black & white a fost preferata vedetelor, puține fiind acelea ce s-au dezis de la această regulă nescrisă. Totuși, acum am putut vedea o explozie de culori pe unele ținute, încărcate cu detalii de voal, decupaje sau pene. Brand-ul câștigător al ultimei seri este Armani, vedetele având o preferință pentru respectivele creații. Iată ce au purtat celebritățile:

Cate Blanchett

Cate Blanchett și-a încheiat aparițiile pe covorul roșu de la acest eveniment printr-o ținută colorată, amintindu-ne puțin de ce a purtat în a doua seară, datorită coloritului interesant. Totuși, cu o ținută Armani Prive, cu o capă transparentă, asezonată cu un print de inspirație floral, aceasta a avut grijă să rămână în zona eleganței și a clasicismului ce îi vine mânușă.

Naian Gonzalez

Nu puține au fost rochiile albe, delicate și ultra-feminine pe care le-am văzut la Festivalul de Film de la Veneția, confirmându-ne un trend major în anul 2020. De inspirație grecească sau romană, celebritățile au ales să poarte aceste piese de o senzualitate aparte, iar Naian a urmărit această regulă. Ea a ales o rochie Kris Goyri decupată pe un picior, reușind poziția iconică a Angelinei Jolie de la premiile Oscar, un moment pe care l-am revăzut de multe ori, de asemenea.

Michelle Carpente

Michelle ne-a surpins, pentru că rochiile în nuanțe de maro sunt deseori uitate atunci când vine vorba de covorul roșu, fiind o culoare extrem de greu de purtat la evenimentele de seară. Aceasta a purtat o creație Fabiana Filippi, punându-și în evidență talia cu o curea subțire, asortată, un alt trend major al anului.

Weronika Rosati

Un alt lucru pe care l-am observat la creațiile aduse în fața noastră pe covorul roșu este faptul că a existat o continuitate în exagerarea zonei bustului, adăugându-se material din plin sau vedetele optând pentru un decolteu amplu. Nici volanele nu au lipsit din peisaj, iar cel mai interesant lucru pe care creația Teresa Maria Rosati purtată de Weronika îl are sunt umerii exagerați, ușor bufanți.

Kasia Smutniak

Design-ul Versace pe care Kasia l-a ales este unul simplist, cu un mic twist modern privind decupajul fantezist din zona piciorului. Un alt accesoriu ce ne atrage atenția este masca, vedetele transformând această regulă obligatorie în una glamuroasă, alegând măști cu diferite artificii sau asortate cu rochiile purtate.

Urmărește galeria foto pentru mai multe ținute!