Fashion

Festivalul de Film de la Veneția: cele mai bune ținute

iulia.statie
September 14, 2020 14:32 PM

Festivalul de Film de la Veneția din acest an ne-a oferit o revenire de care toți aveam nevoie. Cu siguranță, acest eveniment ce sărbătorește cinematografia a devenit o tradiție de multă vreme, însă, în această perioadă am dus lipsă de sărbători de pe covorul roșu.

Pe aceeasi tema5 look-uri vibrante de beauty ale vedetelor, surprinse pe Instagram

Fiind primul Festival de Film de la începutul pandemiei de coronavirus, Veneția ne-a amintit de puterea creativității și fantezia de pe covorul roșu. Cu filme noi marca Pedro Almodóvar, Kiyoshi Kurosawa, Gia Coppola și chiar Orson Welles, programul a fost unul plin, iar noi am mai putut să ne bucurăm de ținutele spectaculoase ale vedetelor preferate.

Celebritățile au purtat măști și au păstrat distanța, iar numărul de persoane a fost redus, dar nu putem să spunem că aceste lucruri au diminuat din plăcerea de a urmări ținutele de pe covorul roșu și a vedea unele dintre cele mai glamuroase apariții. Iată cele mai bune look-uri:

Cate Blanchett

Cate Blanchett a avut două preferințe, ori cromatica black & white, ori explozia de culori. Cu o ținută Armani Prive, cu o capă transparentă, asezonată cu un print de inspirație floral, aceasta a avut grijă să rămână în zona eleganței și a clasicismului ce îi vine mânușă pentru ultima seară. Actrița a transmis și un mesaj puternic cu privire la sustenabilitate, optând pentru ținute pe care le mai văzusem și la alte evenimente.

Elisa de Panicis

Elisa, la fel ca și în altă ținută a sa prezentată la același eveniment, a optat pentru o rochie glamuroasă, cu decupaje fanteziste, pe alocuri transparentă și decupată pe un picior, semnată Albina Dyla. Am tot observat trena lungă din volane, un artificiu popular la acest eveniment, aducându-ne înapoi aparițiile extravagante de altădată.

Mădălina Ghenea

Românca noastră se clasează ușor în top-ul celor mai bune apariții de la eveniment, alegând o rochie roșie, glittery decupată pe un picior, semnată Zuhair Murad. Partea de sus este croită în așa fel încât să semene cu un corset, pentru a dezvălui un decolteu amplu și a pune în valoare silueta perfectă pe care actrița o are. Și accesorizarea este interesantă, Mădălina alegând un colier tot în nuanțe de roșu, culoarea aceasta fiind cea mai potrivită pentru ea.

Kasia Smutniak

Kasia a fost printre puținele ce a abordat un costum masculin pe covorul roșu. Aceasta a ales o creație Giorgio Armani, la care a asortat o mască dintr-o nuanță de vișiniu, artificiul perfect pentru a da o pată de culoare. Interesantă este și alegerea coafurii, pentru a nu fi deranjată de mască.

Naian Gonzales

Nu de puține ori vedetele noastre au ales rochii decupate, ducându-se imediat gândul la momentul iconic cu Angelina Jolie de la premiile Oscar din 2012, mai mult celebrități reproducând poziția actriței. Și Naian a optat pentru o astfel de rochie albă, decupată, semnată Kris Goyri.

Erika Aurora

Am avut, bineînțeles, rochii ce ne aminteau de stilul Old Hollywood, clasice, dar și rochii de prințesă, ce au pus în valoare delicatețea și feminitatea, un trend ce rămâne în picioare în acest an. O astfel de creație a prezentat Erika Aurora, alegând o piesă Mario Constantino Triolo.

Urmărește galeria foto pentru cele mai bune ținute!