News

Fetiță sau băiețel? Nicki Minaj a dezvăluit sexul bebelușului

iulia.statie
October 16, 2020 14:54 PM

A trecut ceva timp de când Nicki Minaj și soțul ei, Kenneth Petty, au dezvăluit că familia lor s-a mărit. Totuși, anunțul nu conținea câteva detalii esențiale, cum ar fi numele bebelușului sau sexul.

Pe aceeasi temaFiica lui Kylie Jenner are o geantă Louis Vuitton de 2000 de dolari. Stormi este adorabilă!

Fetiță sau băiețel?

Deși Minaj nu a făcut un anunț ce ar putea să dea lumea pe spate, aceasta a postat câteva comentarii de la prietenii ei faimoși, dezvăluind astfel că a adus pe lume un băiețel. Într-o postare recentă, Minaj a postat bilețelele pline de urări pe care le-a primit de la Beyonce, Kim Kardashian, Kanye West, dar și directorul de creație de la Burberry, Riccardo Tisci.

Totuși, chiar în descriere, rapperița a dezvăluit că se bucură enorm de băiețelul ei. „Mulțumesc Queen B, Kim & Ye, Riccardo Tisci, Winnie, Karol și tuturor celor ce mi-au transmis urări de bine în aceste clipe. A însemnat foarte mult pentru bine. Sunt atât de recunoscătoare și de îndrăgostită de fiul meu. Îndrăgostită nebunește.”

În urarea pe care Beyonce a trimis-o, aceasta s-a referit la Minaj cu numele ei real, Onika. „Onika, bine ai venit în perioada de maternitate. Dumnezeu să te binecuvânteze pe tine și pe familia ta. B.”, a scris cântăreața.

Nicki Minaj, mămică pentru prima oară

Vedeta a decis să nască discret, iar veștile că ea a adus pe lume un bebeluș au venit în același mod în care a spus că este însărcinată, adică printr-un mister absolut. Ea le-a dezvăluit fanilor că așteaptă un copilaș printr-un shooting foto postat pe pagina ei de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

#Preggers 💛

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Nicki Minaj și Petty, în vârstă de 42 de ani, s-au căsătorit în octombrie 2019. Cei doi au avut o relație pe când erau doar adolescenți, apoi s-au întâlnit din nou în 2018. „Nicki este extrem de îndrăgostită de Kenny. S-a îndrăgostit repede. Nu am văzut-o zâmbind așa de mult timp.”, dezvăluia o sursă pe atunci pentru Us Weekly.