Fashion

Fii la modă! Bijuteriile cu perle - pentru ținute strălucitoare

hermina.hagianu
May 31, 2021 16:01 PM

Bijuteriile cu perle sunt printre cele mai versatile accesorii, iar orice femeie trebuie să știe să le pună în valoare. Fie că vrei să le asortezi unei ținute mai elegante sau uneia obișnuite, există câteva reguli generale pe care este bine să le știi. Partenerii noștri de la Bijuterii TV au pentru tine câteva sfaturi și idei pentru a purta bijuteriile cu perle în cele mai bune combinații vestimentare!

Bijuteriile cu perle – când le putem purta?

Din fericire, bijuteriile cu perle pot fi purtate la orice ocazie! Din acest motiv, o investiție într-un astfel de accesoriu îți va garanta ținute deosebite, indiferent de stil.

Multe femei aleg să poarte coliere sau cercei cu perle atunci când participă la un eveniment formal, însă acestea se potrivesc la fel de bine și pentru o ținută de zi cu zi. Vor fi complementare vestimentației tale, indiferent dacă aceasta este elegantă sau nu.

Cine poate purta bijuterii cu perle?

În trecut, ele erau simbolul maturității și erau purtate preponderent de femeile căsătorite, în ținute extrem de elegante. Astăzi sunt purtate deseori de femei tinere, simbolizând feminitate și un stil rafinat.

Forma corpului, înățlimea și greutatea sunt importante atunci când alegi o bijuterie cu perle, dar vestea bună este că există o variantă pentru oricine!

Cum aleg ce mi se potrivește?

Femeile înalte care aleg un colier cu perle ar trebui să le evite pe cele fixe și strânse în jurul gâtului. Dacă te numeri printre femeile scunde, nu ar trebui să porți un astfel de colier mai jos de claviculă.

Trebuie să știi că dacă ești înzestrată cu un bust mai generos, ar fi bine să alegi un colier mai lung. Totodată, dacă ai un gât alungit, vei fi avantajată de bijuteriile cu perle!

De asemenea, nuanța pielii tale trebuie luată în considerare. Dacă ai o piele mai deschisă la culoare, ar fi bine să alegi perle în nuanțe rozalii, iar pentru tenul închis sunt recomandate perlele argintii.

Așadar, oricine poate purta bijuterii cu perle, indiferent de vârstă sau aspect fizic. Cu siguranță vor scoate în evidență trăsăturile care te avantajează!

Cum asortăm bijuteriile cu perle?

De obicei, bijutierii recomandă achiziționarea unui set complet, pentru ca perlele să aibă aceeași nuanță. Totuși, există opțiunea să alegi doar o bijuterie cu perle, iar restul ținutei să cuprindă bijuterii cu pietre prețioase. Pe Bijuterii TV poți găsi o mulțime de accesorii pe care le poți combina!

Poți purta bijuterii cu perle atât cu haine închise la culoare, cât și cu unele albe. O rochie neagră alături de un colier cu perle albe este o combinație clasică, însă extrem de elegantă și reușită.

Atenție atunci când alegem ținute deschise la culoare! Trebuie să acorzi o deosebită atenție nuanțelor, pentru că o rochie crem trebuie asortată cu perle de aceeași culoare, sub nicio formă albe.

 

Bijuteriile cu perle sunt accesorii clasice care vor fi la modă oricând, deci ar fi bine să le ai în colecția ta. Pe Bijuterii TV poți găsi cercei, brățări sau coliere cu perle deosebite, la prețuri variate și atrăgătoare. Intră acum și alege-ți bijuteria perferată!