News

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, nemulțumită de viața la Londra

iulia.statie
November 13, 2019 12:11 PM

Alexia Eram vine des în România, așa că dacă vi s-a părut că o vedeți mai mereu în țară, nu v-ați înșelat.

Pe aceeasi temaAlexia Eram și Mario Fresh, planuri de căsătorie? „Amândoi am vrea copii. Cred că doi copii”

Alexia nu este deloc mulțumită de viața de student în Londra, iar fiecare moment liber pe care îl are îl petrece în România, alături de familie, prieteni și iubitul ei, Mario Fresh.

Pasionată de modă și dans sportiv, vlogeriță și cântăreață, fiica vedetei este în anul II la University For the Creative Arts, unde studiază marketing, publicitate şi relaţii publice în domeniul modei. În țară, ea s-a implicat și în afacerea cu cosmetice a familiei, lansând primul ei ruj.

Un nume cunoscut în social media, Alexia nu dezvăluie aproape nimic din viața pe care o duce la Londra.

Ba chiar, Andreea Esca a confirmat neplăcerile prin care Alexia trece atunci când se întoarce la facultate.

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, nemulțumită de viața la Londra

”Toamnă. Back to school și pentru mine, care m-am dus cu Alexia la Londra să o reinstalez pentru noul an școlar.”, a scris Andreea Esca pe Alistmagazine.ro

„Aceleași discuții despre cum și-ar dori să existe școala la care merge ea în România, pentru că nu-i place în Anglia, unde nu sunt iubitul și prietenii ei, ‘lumea e rece și la fel și vremea, mâncarea proastă, distracția scumpă și străzile unsafe’”, a continuat vedeta în articol.

Totuși, mama grijulie nu își pierde speranța de a-și vedea copilul fericit.

„Eu îmi continui însă teoria despre ‚nu e OK să generalizezi, există oameni și lucruri bune și rele peste tot, e o țară plină de istorie, de cultură și de artă, este ceea ce ai nevoie la vârsta asta, te pregătește bine pentru viitor, indiferent unde va fi acesta bla, bla, bla’, a continuat Andreea.

Deși acum ea locuiește în Londra, Alexia Eram are o relație minunată cu Mario Fresh, iar aceștia se descurca foarte bine și cu distanța.

„Sper să treacă cei doi ani cât mai repede. Un an a trecut, mai sunt doi. Masterul, vede ea ce face. Nu e o variantă să ne mutăm în străinătate. Ea ar vrea în România de acum.”, declara Mario acum ceva vreme pentru cei de la Viva!.

Sursă: Click!