News

Ce mare a crescut fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior! Violeta este superbă

Verdict.ro
February 6, 2019 15:08 PM

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din țara noastră. Vedeta în vârstă de 44 de ani este o mamă eroină în adevăratul sens al cuvântului. Cu siguranță întreaga lume a observat încercările acesteia de a se îndepărta treptat de viața mondenă. Totul pentru Violeta, fiica de 11 ani pe care Andreea o crește singură.

Ce mare a crescut fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior! Violeta este superbă

Violeta este acum o adevărată domnişoară. Andreea nu are decât să fie mândră că are o moştenitoare atât frumoasă, cât şi deşteaptă, dar şi că îi va fi de un mare ajutor atunci când va creşte.

Vedeta vorbește cu emoție despre fiica ei, pe care și-a dorit-o extrem de mult. O minune. Cred că să fii părinte, în general, ori mamă, ori tată, ori că ai băiat, ori că ai fată, e o minune și o binecuvântare. Nu m-am retras. Nu m-a lăsat televiziunea să fac asta, însă am considerat că, iată, copilul meu, mult așteptat, care n-a venit ușor, merită să aibă un părinte care nu e doar un părinte de duminică. Așa aș fi fost dacă aș fi continuat cu ceea ce făceam înainte. Și nu regret deloc.” 

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin nu vrea ca lumea să vadă chipul Violetei

Violeta a aflat de la școală că părinții ei sunt celebri

Din dorința de a o crește departe de lumina reflectoarelor si de presiunea mass-media, Andreea a ales să-i spună foarte puține fiicei ei despre cariera ei și a lui Ștefan Bănică Jr.

„M-am căznit să nu prea știe pentru că eu îmi doresc ca Violeta să aibă o mamă acasă și nu o vedetă. Târziu a aflat, destul de târziu, de toată această poveste publică.

A venit acasă într-o zi și mi-a spus că i s-a spus la școală că eu sunt cine sunt, că tatăl ei este cine este și i-am „tăiat” aripile aici pentru că i-am explicat foarte clar că pentru ea sunt mama.

Mama e mama, atât. Nu are nicio importanță toată această poveste, ca un fum, care poate să treacă, pot să aleg eu să treacă până mâine, dar pentru ea rămân tot mama”, a declarat Andreea pentru Libertatea.

Citește și: Andreea Marin și iubitul s-au mutat împreună? Cum au fost surprinși cei doi

Ce probleme de sănătate a avut fiica Andreei Marin la naștere? Violeta este perfect sănătoasă acum

„Mulţi copii se nasc cu probleme mai mici sau mai mari de sănătate. În cazul meu, Violeta era prea lunguţă în burtica mamei şi s-a născut cu laba piciorului spre interior. Ar fi avut mari probleme de mişcare ulterior dacă nu făceam această recuperare.

Până la şase luni am făcut recuperare în apă, acasă. Cred că a fost determinant lucrul acesta. Asta nu doar pentru faptul că acum merge corect, ci şi pentru faptul că astăzi este în apă ca peştele. 

Îi place fotbalul feminin şi apoi înotul. Din primii ani de şcoală face asta. Ei nu îi place bicicleta atât de mult. Îi place sportul folosindu-se de minge, de alergare. Petrecem timpul în grădină, la joacă afară, în aer liber, în parc, acasă, spunând poveşti la culcare.

Este înaltă ca mama ei. M-a ajuns, o să mă şi întreacă”, a declarat în urmă cu ceva timp Andreea Marin la Centrul „Sfinţii Arhangheli – recuperare medicală şi sportivă”, scrie Click!.

Citește și: Prima imagine cu Andreea Marin după operația suferită la coloană