News

Fiica cea mare a lui Eminem, apariție fabuloasă! Hailie și-a etalat corpul perfect în pantaloni din latex

maria.apostol
November 23, 2021 17:58 PM

Fiica cea mare a lui Eminem, Hailie, a adunat o comunitate insemnată pe Instagram. Are peste două milioane de fani care îi urmăresc activitatea. Și nu-i dezamăgește! Ea publică aproape zilnic poze, iar cea mai recentă a făcut multe ”valuri”.

Hailie Mathers, fiica cea mare a lui Eminem este celebră pe Instagram. Peste două milioane de fani îi urmăresc activitatea, iar spre deliciul multora dintre ei a făcut publice mai multe imagini în care și-a etalat corpul perfect.

Îmbrăcată în pantaloni evazați din latex, care îi flatează silueta, Hailie a ales să-i asorteze cu un top alb, cu spatele gol și o pereche de botine cu tocuri înalte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade) 

Imaginea inedită, în cadrul căreia tânăra de 25 de ani și-a etalat trupul perfect sculptat, i-a adus peste 200.000 de aprecieri, dar și numeroase comentarii.

Pasionată de fitness, Hailie Jade Scott are un trup sculptat și face furori cu sfaturile sale de fitness și dietă. În plus, este și o fashionista apreciată.

Îi merge bine, sunt mândru de ea. A terminat Facultatea. Cred că faptul că am crescut-o pe ea este cel mai mare merit al meu în viață”, spunea Eminem.