Vedete

Cât de frumoasă a devenit fiica cea mică a regretatului poet Adrian Păunescu! Cu un chip angelic și o nouă siluetă, Ana poate poza oricând ca model

hermina.hagianu
June 9, 2021 10:34 AM

Fiica cea mică a lui Adrian Păunescu a ajuns de nerecunoscut! Moartea tatălui său a schimbat-o total, iar dovadă stau fotografiile pe care tânăra în vârstă de 30 de ani le publică pe reţelele de socializare.

În noiembrie 2010, Adrian Păunescu a pierdut lupta cu o boală nemiloasă şi din nefericire s-a stins din viaţă. Vestea a provocat multă durere în familia acestuia, însă de departe cea mai afectată a fost fiica cea mică a regretatului poet.

Ana Maria Paunescu şi-a iubit tatăl foarte mult, iar la înmormântarea lui nu a putut să se dezlipească nicio secundă de langă catafalc.

“N-am avut niciodata puterea sa ma gândesc că-l voi pierde pe tata, ca mi se va rataci reperul esential, ca se va risipi in efemer cea mai importanta certitudine pe care am primit-o de la viata”, a explicat Ana Maria la acea vreme.

Ana Maria a ajuns de nerecunoscut după moartea tatălui său. Toţi cei care o cunosc încă de mică ştiau faptul că moşteneşte structura robustă a tatălui său, însă silueta ei este acum ca trasă prin inel, după ce a reuşit să scape de kilogramele în plus.

Mulţi au fost îngrijoraţi de starea în care tânăra a ajuns, mai ales după ce în urmă cu câţiva ani a apărut la un eveniment în memoria tatălui său, iar acolo a fost văzută cum se sprijinea de pereţi pentru că nu mai avea deloc vlagă.

Cum a fost împărţită averea regretatului Adrian Păunescu

Bătălia pentru bunurile lui Adrian Păunescu a început imediat după moartea acestuia, iar lupta nu a fost deloc una uşoară.  Când s-a stins, poetul avea o casă în zona centrală a Capitalei, o propietate în Barca, judeţul Dolj, una în Bragadiru, una la Breaza, o casa la Roşia Montană, şi o alta la Vatra Dornei. Pe langă toate aceste bunuri, poetul Adrian Păunescu deţinea mai multe bijuterii, dar şi bani în conturi. Toate valorau î

n jur de 4 milioane de euro.

Magistraţii Judecătoriei Ploieşti au decis ca fiul poetului să primească cea mai mare parte: 1.300.000 de euro. Pe lista succesiunii a urmat soţia poetului, Carmen, care a încasat 1 milion de euro. Cele doua fiice, Anda Maria şi Andrea, au moştenit cote mai mici, mai exact 840.000 de euro.

 

 

 

Sursă foto: Facebook