News

Fiica lui Arnold Schwarzenegger a născut! Katherine și soțul ei au devenit părinți

andreea voicu
August 10, 2020 16:57 PM

Fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger a născut! Katherine și partenerul ei, Chris Pratt, au devenit părinți. Fratele lui Katherine a fost cel care a confirmat marea veste.

Pe aceeasi temaChris Pratt și Katherine Schwarzenegger așteaptă primul copil împreună!

Fiica lui Arnold Schwarzenegger a născut

‘Ei sunt foarte bine, tocmai ce i-am cumpărat un cadou’, le-a recunoscut Patrick Schwarzenegger într-un video celor de la Entertainment Tonight. Patrick Schwarzenegger nu a oferit alte detalii despre nașterea bebelușului, dar publicația ET! a precizat că mașina fratelui lui Katherine a fost fotografiată în urmă cu o săptămână la spitalul din Santa Monica, California.

Abia în luna aprilie a acestui an s-a aflat că Katherine Schwarzenegger este însărcinată. La vremea respectivă, ea a fost fotografiată în timp ce se plimba alături de mama ei.

Ce spunea bunicul Arnold Schwarzenegger

Și actorul Arnold Schwarzenegger declara fericit că abia așteaptă să devină bunic.

‘Chiar e o veste încântătoare că fiica mea, Katherine, urmează să aibă un copil. Abia aștept să mă pot juca, fie cu ea, fie cu el, nu contează ce va fi până la urmă, să ne distrăm împreună. Cred că e o experiență unică‘, a spus actorul în emisiunea lui Jimmy Fallon.

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger s-au căsătorit pe 8 iunie 2019, în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc la ferma San Ysidro în Montecito, California.