News

Fiica lui Beyonce, Blue Ivy Carter, a câștigat primul premiu BET

iulia.statie
June 29, 2020 16:31 PM

Blue Ivy Carter a obținut primul premiu BET în cadrul premiilor BET 2020. Această distincție i-a fost oferită pentru piesa în care a apărut alături de mama sa, ‚Brown Skin Girl’, ce apare și pe albumul lui Beyonce, ‚The Lion King: The Gift’.

Pe aceeasi temaCe au purtat celebritățile la Premiile BET Awards 2019

Beyonce și fiica ei, Blue Ivy Carter, marile câștigătoare la premiile BET 2020

Alături de Ivy și mama sa, mai cântă Saint John și Wiz Kid. Atât micuța, cât și mama sa, au ieșit câștigătoare în noaptea premiilor BET. Printre nominalizații la categoria BET Her Award au mai fost: Alicia Keys cu ‚Underdog’, Ciara, Lupita Nyong’o, Ester Dean, City Girls și La La cu ‚Melanin’, Layton Greene cu ‚I Choose’, Lizzo și Missy Elliott cu ‚Tempo’ și Rapsody și PJ Morton cu ‚Afeni’.

La doar 8 ani, acesta nu este primul trofeu al micuței Ivy pentru eforturile depuse în industria muzicii.  În 2019, melodia lui Beyonce și a fiicei sale mai primea premiul Ashford & Simpson Songwriterțs Award la BET Soul Train Awards, dar și trofeul pentru cea mai bună colaborare, ‚NAACP Image’.

Aceasta pășește pe drumul rudelor sale faimoase, căci Beyonce câștiga în 2016 primul său BET cu piesa ‚Formation’, iar în următorul an, sora ei, Solange, ducea trofeul acasă pentru ‚Cranes in the Sky’.

De asemenea, Beyonce a primit distincția ‚Humanitarian Act’, oferită chiar de Michelle Obama, pentru eforturile depuse cu asociațiile de caritate. „Încă de când era mică și locuia în Houston, Beyonce Knowles-Carter a onorat o lume întreagă cu generozitatea și dragostea pentru comunitate. Puteți observa și astăzi acest lucru prin muzica sa, ce dă glas întregii comunități de culoare și prin activismul pentru drepturile comunității.”, a declarat fosta Primă Doamnă a Americii.

Pentru discursul de acceptare a premiului, Beyonce a dorit să aibă câteva cuvinte extrem de puternice, explicând despre importanța dreptului la vot: „Dedic acest premiu pentru toți frații și pentru toate surorile mele ce mă inspiră, ce merg la proteste și ce luptă pentru schimbare. Vocile voastre sunt auzite și voi puteți să le demonstrați strămoșilor că luptele lor nu au fost în zadar. Vă încurajez să continuați să luptați pentru a face o schimbare. Trebuie să votăm ca și cum viețile noastre depind de acest lucru, pentru că așa este.”