News

Fiica lui Donald Trump, Tiffany Trump, s-a logodit

iulia.statie
January 20, 2021 14:59 PM

Într-un mesaj prin care își lua rămas bun de la Casa Albă, fiica lui Donald Trump, Tiffany, în vârstă de 27 de ani, a profitat de această ocazie și și-a anunțat logodna cu Michael Boulos, totul fiind făcut cu o zi înainte ca președintele să își părăsească biroul.

Pe aceeasi temaAshley Biden a confirmat că Melania Trump nu a luat legătura cu Jill Biden

Tiffany Trump s-a logodit

Donald Trump și familia sa își vor petrece următorul capitol în Florida, unde acesta deține clubul Mar-a-Lago, după cum susține publicația People. Tiffany ar fi fost cerută în căsătorie chiar weekend-ul trecut, în Grădina de Trandafiri de la Casa Albă.

Tiffany și Michael și-au oficializat relația pe Instagram în decembrie 2017, aceștia întâlnindu-se pentru prima oară în vară, în Mykonos, Grecia, ambii aflându-se la Lindsay Lohan’s Beach Club. Iată că ei își doresc acum să se căsătorească, iar fiica lui Donald Trump le-a dezvăluit veștile tuturor.

„A fost o onoare să sărbătoresc ocazii istorice și să creez amintiri cu familia mea aici, la Casa Albă, dar nimic nu a fost mai special decât logodna cu uimitorul meu logodnic Michael! Mă simt binecuvântată și entuziasmată pentru următorul capitol!”, a scris Tiffany Trump pe Instagram.

Logodnicul său a postat aceeași fotografie, alături de o altă descriere frumoasă: „M-am logodit cu dragostea vieții mele! Abia aștept să petrecem următorul capitol împreună.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump)

Relația dintre Donald Trump și Marla Maples nu a avut succes

Marla Maples, mama lui Tiffany, ce a crescut-o pe aceasta în California după despărțirea de Donald Trump din anii 1990, a ținut să felicite cuplul pe aceeași rețea de socializare pe care a fost postat și anunțul. Marla și Donald Trump au început o relație în timp ce acesta era căsătorit cu prima sa soție, Ivana.

El divorța de prima soție în decembrie 1991, iar apoi se căsătorea cu Maples în 1993, dar relația lor nu avea succes și decideau să se despartă în 1997, divorțul fiind finalizat în 1990. Apoi, Donald Trump își refăcea viața cu Melania Trump, actuala lui soție, cei doi căsătorindu-se în 2005.