Vedete

Fiica lui Ion Țiriac, viață de lux în Miami! Cum arată în prezent tânăra Ioana

hermina.hagianu
June 23, 2021 12:28 PM

Ioana Țiriac e unica fiică a milionarului Ion Țiriac. Superba domnişoară este plecată la mii de kilometri distanţă de ţara sa natală pentru studii, însă se pare că s-a adaptat destul de bine departe de casă. În prezent, tânăra trăieşte o viaţă de lux în Statele Unite.

Ioana Ţiriac s-a născut din povestea de dragoste pe care celebrul său tată a avut-o cu jurnalista de origine egipteană Sophie Ayad. Nu este de mirare că tânăra are o silueta de invidiat, pentru că frumuseţea a moştenit-o de la mama sa, care este în continuare o femeie extrem de apreciată.

Domnişoara în vârstă de 23 de ani poate participa fără probleme la concursuri de frumuseţe, pentru că le-ar câştiga detaşat, însă în prezent pentru Ioana studiile sunt cele mai importante. Ioana studiază în Statele Unite, iar într-un interviu mai vechi a declarat faptul că își dorește să o urmeze în carieră pe mama ei.

Atunci când timpul îi permite, blondina se relaxează alături de prietenii săi. În cele mai recente fotografii din Miami, tânăra apare pe balconul reședinței sale, sau la plajă. De asemenea, tânăra ştie cum să îşi pună formele în evidenţă, iar imaginile pe care le publică pe reţelele de socialzare sunt apreciate de sute de admiratori.

De asemenea, tatăl său are numai cuvinte de laudă la adresa fiicei sale, despre care spune că este un copil foarte bun şi responsabil: „Bănuiesc că este un copil norocos este cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai multă decât are ea de anumite lucruri, sau de lucrurile normale în viaţă, a învăţat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că îşi face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine şi cu maică-sa …nu e meritul meu absolut deloc”, spunea Ion Țiriac în cadrul unui interviu.

 

Sursă foto: Instagram