Fashion

Fiica lui Kylie Jenner, Stormi, a primit un ghiozdan extrem de scump pentru prima zi de școală

iulia.statie
October 1, 2020 15:18 PM

Sincer, se gândea cineva că Kylie Jenner nu îi va oferi fiicei sale un ghiozdan mult prea scump pentru școală?

Pe aceeasi temaCe cadou năucitor i-a făcut Travis Scott lui Kylie Jenner pentru Valentine's Day

Ce i-a făcut Kylie Jenner cadou fiicei sale

Kylie Jenner a dezvăluit o poză cu micuța sa, Stormi Webster, pentru prima zi de școală. Bineînțeles, aceasta învață acasă. Micuța în vârstă de 2 ani și-a dezvăluit ghiozdanul extrem de scump, marca Hermes Kelly Ado, ce se găsește undeva la 12,000 dolari.

Alături de acel ghiozdan, micuța purta o pereche de Jordan Retro și un tricou negru, la care mama sa îi asortase o pereche de cercei cu diamante. Se pare că Stormi a moștenit dragostea mamei sale pentru marca Hermes, căci Jenner este cunoscută pentru colecția sa uriașă de genți Birkin, în dulapul său regăsindu-se piese ce au costat și 100,000 dolari datorită stilului inedit, dar și a materialelor exotice din care sunt făcute.

Mai mult, aceasta i-a făcut cadou fetiței sale și o poșetă mini Kelly în valoare de 27,000 dolari.

Ce ține Kylie Jenner în geantă

Recent, Kylie Jenner le-a dezvăluit fanilor ce ține în geanta ei Birkin ‚So Black’, ediție limitată, ce costă undeva la 24,000 dolari. După ce a prezentat achiziția extrem de scumpă, vedeta a explicat că, date fiind vremurile pe care le trăim, cel mai important lucru pe care îl ține mereu la ea este un spray de mâini dezinfectant.

Pe lângă acest obiect, ea are și produse de beauty, cum ar fi o pudră Kylie Cosmetics și un parfum KKW Beauty, lansat în colaborare cu sora ei, Kim Kardashian. Vedeta deține și câteva obiecte amuzante, cum ar fi o jucărie, un pachet de cărți și un aparat foto roz pe care l-a primit cadou de la sora ei, Kendall Jenner, pentru a documenta aventurile fiicei sale, Stormi Webster.

Cu siguranță, la fel ca stilul lui Kylie Jenner, îmbrăcămintea micuței sale este una demnă de urmărit pe viitor.