News

Fiica lui Luke Perry, devastată de moartea tatălui său! Ce mesaj a transmis în memoria lui

andreea voicu
March 6, 2019 12:51 PM

Luke Perry a murit, luni (4 martie), la cinci zile după ce suferise un accident vascular cerebral masiv. Sophie Perry, fiica acestuia, e devastată de durere şi a făcut primele declaraţii despre decesul acestuia.

Dispariţia prematură a lui Luke Perry, cel care l-a interpretat pe Dylan, în ‘Beverly Hills’, a întristat pe toată lumea. Actorul a pierdut lupta cu viaţa la 52 de ani, iar fanii acestuia sunt în stare de şoc.

Fiica lui Luke Perry, devastată de moartea tatălui său! Ce mesaj a transmis în memoria lui

Fiica lui Luke Perry, Sophie Perry, nu se afla în Los Angeles când tatăl ei a murit. Era in Malawi, Africa, însă a revenit de urgenţă în America.

Recent, adolescenta a publicat o imagine emoţionantă pe Instagram, alături de tatăl său.

„În ultima săptămână s-au întâmplat foarte multe lucruri pentru mine. Totul s-a întâmplat foarte repede. M-am întors din Malawi pentru a fi alături de familia mea. În ultimele 24 de ore am primit copleșitor de multe mesaje de susținere.

Nu pot să răspund individual la sutele de mesaje frumoase, dar le-am citit pe toată și apreciez gestul fiecărui om care a trimis mesaje pozitive mie și familiei mele. Nici nu știu ce să spun într-o astfel de situație. Este ceva pentru care nu ești pregătit cum să reacționezi, mai ales când totul se întâmplă în fața publicului. Așa că aveți răbdare cu mine și să știți că sunt recunoscătoare pentru toată dragostea pe care o primesc. Sunt recunoscătoare în tăcere”.

Sursa: eonline.com.