News

Fiica lui Michael Jackson a făcut dezvăluiri șocante despre orientarea ei sexuală

iulia.statie
July 1, 2020 13:35 PM

Fiica lui Michael Jackson a discutat despre sexualitatea ei într-o emisiune online, prezentatorul fiind chiar iubitul ei, Gabriel Glenn. Aceasta a povestit și despre traumele prin care a trecut de la moartea tatălui său, pierderea dureroasă suferită fiind încă un eveniment peste care nu poate să treacă.

Pe aceeasi temaParis Jackson, internată într-o clinică de reabilitare!

Paris Jackson nu credea că o să aibă o relație cu un bărbat

„Au trecut 11 ani și eu am trecut prin iad, fie că este vorba de moarte lui sau despre tot ce s-a întâmplat în viața mea. Dacă nu vorbesc despre asta, dacă nu mă exprim prin muzică, durerea o să îmi ruineze viața și o să fiu o sclavă, iar eu nu îmi doresc acest lucru.”, a povestit aceasta în emisiunea ‚Unfiltered: Paris Jackson & Gabriel Glenn.

Emisiunea pe care aceștia au conceput-o este menită să urmărească activitatea trupei din care ei fac parte, The Soundflowers, potrivit publicației Ok Magazine. Mai mult, aceasta a povestit că a simțit o mare presiune pentru a merge pe drumul ales și de tatăl ei.

Ba chiar, iubitul ei s-a îndoit din cauza faptului că aceasta era un star și era non-stop urmărită, că ar putea avea o relație normală: „Când am văzut-o, trupul îmi spunea să fiu cool, mintea îmi spunea să fug. M-am îndrăgostit imediat și îmi doream să petrec fiecare zi și fiecare noapte cu ea.”

Chiar dacă și Paris s-a simțit imediat atrasă de actualul ei iubit, ea a mărturisit că nu credea că poate avea vreodată o relație cu un bărbat.

„Am crezut mereu că o să mă căsătoresc cu o fată. Am iubit mai multe femei decât bărbați. Nu mă consider bisexuală, m-am întâlnit cu alte genuri decât bărbați sau femei. Nu are nicio legătură cu ce ai tu în pantaloni, are legătură cu cine ești cu adevărat ca persoană.”, a spus aceasta, explicând că i-a fost extrem de greu să își înțeleagă sexualitatea.

„Nu înțelegeam că era diferit, se ducea o luptă în mine, vedeam la TV doar bărbați și femei și nimic nu avea sens. Tata s-a prins imediat, cred că a simțit un fel de energie și a început să mă tachineze ca pe frații mei: ‚Oh, ai o iubită acum!’. Am fost norocoasă pentru că am trăit acest lucru, eram tânără, aveam vreo nouă ani. Nu mulți copii au această experiență.”, a explicat ea.

După pierderea tragică a tatălui său, Paris a simțit nevoia să fie extrem de discretă cu privire la orientarea ei sexuală, căci familia avea alte convingeri religioase, deși fratele ei, Prince Jackson, mereu i-a fost alături. „Când le-am spus despre sexualitatea mea prima oară, nu m-au crezut.”, a zis ea.