Beauty

Fiica lui Michael Jackson, schimbare fabuloasă de look! A atras toate privirile pe covorul roșu

nicoleta.ispasescu
November 20, 2018 08:37 AM

La cei 20 de ani ai săi, fiica lui Michael Jackson, Paris Jackson, este încă în căutarea look-ului care să o reprezinte. După ce a trecut prin mai multe schimbări în ceea ce privește culoarea părului, inclusiv blond, a revenit la aspectul natural său natural.

Având în vedere faptul că este model, aspectul fizic este unul extrem de important, iar Paris Jackson trebuie să se mențină mereu la curent cu tendințele.

Fiica lui Michael Jackson, schimbare fabuloasă de look! A atras toate privirile pe covorul roșu

După ce a aflat că naturalețea este ceea ce caracterizează tendințele actuale, Paris și-a făcut apariția, la un eveniment recent, cu totul schimbată, cu părul șaten și purtând extensii.

Îmbrăcată casual și foarte colorat, Paris a părut foarte naturală în jeanșii săi evazați.

Schimbarea este, cu siguranță, vizibilă, trecerea de la blond la șaten fiind foarte bruscă.Paris încă își caută stilul, dar o face într-un mod nonconformist.

Recent, vedeta a postat pe Instagram o fotografie veche, în care apare purtând o bluză cu una dintre trupele favorite, Nirvana, al cărei solist, Kurt Cobain, s-a sinucis în anii 90.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

freshman yeaaaarrr whoooo my family is so happy i’m over the eyeliner (still listening to metal tho)

O postare distribuită de Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) pe

În acea vreme, Paris se machia puternic, linia trasată cu creionul la ochi fiind una destul de groasă. Lângă fotografia veche de câțiva ani, Paris a scris: ”Familia mea e foarte fericită că am trecut peste perioda în care îmi conturam astfel ochii. Încă mai ascult metal însă”.