Vedete

Fiica Madonnei, apariție controversată! Lourdes a pozat fără lenjerie intimă pentru colecția Rihannei

maria.apostol
February 4, 2022 15:35 PM

Fiica Madonnei, Lourdes, nu apare foarte des în lumina reflectoarelor, însă când o face are grijă să fure toată atenția! Datorită frumuseții exotice, ea a reușit să încheie contracte importante în lumea modei. Cel mai recent dintre ele a fost cu Rihanna, care i-a propus să pozeze pentru colecția ei de lenjerie intimă.

Lourdes, căreia prietenii îi spun Lola, a ajuns în atenția Rihannei. Artista i-a propus să-i fie model pentru colecția de lenjerie intimă pe care o va scoate pe piață cu ocazia Valentine’s Day. Fiica Madonnei, în vârstă de 25 de ani, a apelat la senzualitatea pe care a moștenit-o de la mama ei. Recunoscută de altfel pentru ipostazele controversate în care s-a lăsat fotografiată toată viața.

În cadrul unui interviu, Lourdes Leon, în vârstă de 25 de ani, a dezvăluit că mama ei este foarte posesivă. Dar și că ”i-a controlat toată viața”. Leon, care lucrează ca model, a mărturisit că una dintre modalitățile pe care le-a găsit pentru a fi independentă. Motiv pentru care și-a plătit singură apartamentul din New York și facultatea. Asta în ciuda faptului că mama ei are milioane de dolari în conturi.

Ce educație a primit Lourdes de la Madonna

Nu primim niciun ajutor financiar”, a spus ea. După care a continuat: ”Evident, am fost privilegiați să creștem într-o astfel de familie. Nu neg asta, însă nu am primit nimic fără efort. Cred că mama a văzut acei copii ai altor persoane faimoase și și-a spus: ”Copiii mei nu vor fi așa.” În plus, dacă părinții tăi plătesc pentru lucrurile tale, atunci acest lucru le oferă alte drepturi”, a mai adăugat tânăra.

Leon, în vârstă de 25 de ani, este fiica Madonnei cu fostul ei iubit, Carlos Leon, cu care aceasta a avut o relație din septembrie 1994 până în mai 1997. Aceasta are, de asemenea, un fiu de 21 de ani, pe nume Rocco, din căsnicia cu Guy Ritchie.

De asemenea, ea are alți cinci copii adoptați – David Banda, 16 ani, Mercy James, 15 ani și gemenii Estere și Stelle Ciccone, de nouă ani.