Living

Filme despre modă pe care trebuie să le vezi

cristina.floroiu
February 6, 2020 14:09 PM

Păzea, iubitoarelor de modă! Ca orice fashion addict ce se respectă, nu este de ajuns să observăm doar superbele colecții lansate de creatorii de modă din fiecare an sau să aflăm poveștile style icon-urilor consacrate prin diferite cărți sau articole.

Pe aceeasi tema5 podcasturi de modă pe care trebuie să asculți

Filmele sunt un mod de divertisment adorat încă de la începutul cinematografiei, așa că pregătește-te pentru un maraton de filme de modă, numai bune pentru acest sezon răcoros! Dacă te simți prost pentru că lenevești pe canapea, nu te impacienta, toate abia așteptăm să ne lăsăm purtate de iubirea noastră pentru haine.

Iată cele mai bune filme despre modă:

Coco before Chanel

Când spunem „modă”, gândul zboară la Coco Chanel. În filmul documentar Coco before Chanel este vorba despre ascensiunea extraordinară și povestea suprinzătoare a lui Coco Chanel. După ce a părasit orfelinatul, lucrează într-un bar ca și cântăreață, dar și croitoreasă pentru performeri. Aventura cu un bărbat înstărit îi va deschide ușile pentru a-și dezvola talentul.

Confessions of a Shopaholic

O newyorkeză foarte simpatică, care nu se mai poate opri din a face cumpărături. Această pasiune a ei pentru haine îi aduce mari probleme privind bugetul. Ea este pusă în situația de a alege între prietenul, cariera sa și cumpărăturile excesive pe care le face.

Iată selecția noastră privind cele mai bune filme în materie de modă în videoclipul de mai jos: