News

Finalul show-ului ‚Keeping Up With The Kardashians’: Kourtney Kardashian se împacă cu Scott Disick și așteaptă un bebeluș?

iulia.statie
September 16, 2020 11:52 AM

Poate că show-ul ‚Keeping Up With the Kardashians’ a ajuns la final, dar teaser-ul pentru sezonul 19 dezvăluie că aceștia nu vor să renunțe discret la emisiunea lor.

Pe aceeasi temaCelebrități ce nu vor să se căsătorească și motivul bizar al alegerii

Kourtney Kardashian și Scott Disick s-au împăcat?

Pe lângă multe intrigi dezvoltate în sezon (avem și drame legate de Tristan Thompson!) există câteva dezvăluiri șocante despre celebritățile favorite ale fanilor. Kourtney Kardashian și fostul ei iubit, Scott Disick, au împreună trei copii, Penelope, Mason și Reign, iar relația lor a avut multe urcușuri și coborâșuri, dar starul a rămas aproape de familie, el și Kourt fiind determinați să aibă o relație apropiată pentru copiii lor.

Totuși, deși acesta abia s-a despărțit de Sofia Richie, teaser-ul sugerează că el și fosta lui iubită s-au împăcat, ba chiar așteaptă al patrulea copil.

Aceste detalii vin după ce a fost dezvăluit un clip în care toată familia se adună la piscină în sezonul 19: Khloe, Kourtney, Kris, Kim, Scott și copiii lor. Totuși, Kim Kardashian are o conversație surprinzătoare cu Disick, la care cere răspunsuri.

Kourtney Kardashian este însărcinată?

„Scott îmi tot spune: ‘Încercăm pentru copilul numărul 4’. Ce, sunteți serioși? Vreau să știu.”, se aude și Kim spunând către Kourtney.

„Ești însărcinată?”, se aude pentru ultima oară o voce ce pare să îi aparțină lui Kim Kardashian, în timp ce Kourtney zâmbește și nu spune nimic.

Mai mult, în videoclip vedem că Scott s-a împăcat cu familia Kardashian, pentru că vorbește despre traumele din trecut și centrul la care este internat, apoi explicând că oamenii de acolo i-au dezvăluit locația. „Nu mă încred în nimeni aici.”, spune el în timpul unui apel video cu Khloe, Kim, Kris și Rob.

Dacă Kourtney așteaptă un bebeluș în secret, acesta ar fi finalul perfect pentru show. Totuși, nu se știe încă nimic, căci ar putea fi doar o strategie pentru a ne face să urmărim sezonul cu acest clip.