Fashion

Finn Wolfhard este noua imagine Saint Laurent

andreea voicu
May 29, 2019 12:10 PM

Finn Wolfhard este noua imagine Saint Laurent. Adolescentul rockstar, în vârstă de 16 ani, apare în cea mai nouă campanie lansată de brandul franțuzesc de lux, Yves Saint Laurent.

Pe aceeasi temaFormează Emma Watson un cuplu cu fratele Aliciei Keys?

Finn Wolfhard este noua imagine Saint Laurent

Prezentând în stilul alb-negru, rock ‘n’ roll, care a fost mult timp o marcă comercială a brandului, actorul a realizat o serie de fotografii în nuanțe întunecate, dezvăluind piese vestimentare masculine din colecția de toamnă-iarnă 2019. Imaginile alb-negru au fost făcute David Sims, iar inspirația acestei ședințe foto a fost poetul punk de 70 de ani, John Cooper Clarke. 

John Cooper Clarke este celebru pentru look-ul său răvășit, ochelarii de soare și cămașa polka-dot. Toate acestea sunt prezentate acum de Finn Wolfhard, care și-a făcut debutul și-n lumea modei. 

În momentul de față, se pare că designerul de modă Anthony Vaccarello se concentrează mai mult pe actori celebri. Finn Wolfhard se alătură lui Vincent Gallo ș Keanu Reeves, ambii apărând recent în campanii ale casei de modă Saint Laurent. Pe 30 aprilie 2019, casa de modă Yves Saint Laurent a făcut publică alegerea noii sale imagini pentru sezonul toamnă-iarnă 2019, nimeni altul decât actorul Keanu Reeves, în vârstă de 54 de ani.

Noua colecție de îmbrăcăminte pentru bărbați va fi prezentată la Hollywood, în cadrul unui show care va avea loc la Los Angeles, pe 6 iunie.

Finn Wolfhard, în vârstă de 16 ani, este un actor și muzician canadian. În calitate de muzician, este vocalist și chitarist principal pentru formația rock Calpurnia din 2017.

Sursa: dazeddigital

 

View this post on Instagram

 

FINN WOLFHARD – FALL WINTER 19 #YSL24 by ANTHONY VACCARELLO FILMED by @davidsimsofficial ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #YSL #SaintLaurent #YvesSaintLaurent @anthonyvaccarello

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl) on