Vedete

Fiul cel mic a lui Michael Jackson e de nerecunoscut! Blanket a vorbit despre tatăl său

maria.apostol
November 3, 2021 17:42 PM

Blanket este ultimul dintre cei trei copii ai lui Michael Jackson. Tânărul în vârstă de 19 ani este de nerecunoscut, iar în ultima perioadă a evitat să apară în lumina reflectoarelor.

Blanket, pe numele său real Prince Michael Jackson II, este cunoscut acum sub numele Bigi. El a acordat un interviu în timpul petrecerii de Halloween organizată de fratele său mai mare.

Este foarte multă istorie în această casă și în studioul de aici. Toate acestea îl reprezintă foarte bine. Vrem să facem lucruri care le aduc bucurie oamenilor și care să îi ajute în viață”, a spus Bigi despre acțiunea caritabilă organizată de fratele său.„Cred că este important ca noi toți să știm despre asta. Cred că avem mult de lucru, dar generația noastră știe cât de important este”, a spus el despre protejarea mediului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blanket Jackson (@blanketjackson7) 

Blanket a fost crescut de bunica lui

Prince avea șapte ani când tatăl său a murit în urma unui stop cardiac provocat de o combinație fatală de medicamente.

El și frații săi mai mari, Prince, de 24 de ani, și Paris, de 23 de ani, au fost crescuți de bunica lor, Katherine Jackson. Bigi locuiește acum în propria lui casă din Calabasas, California, pe care și-a cumpărat-o în luna martie a anului trecut.