News

Fiul lui Sinead O’Connor, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis! Ce mesaj a transmis artista

maria.apostol
January 9, 2022 18:48 PM

Fiul de 17 ani al cântăreței irlandeze Sinéad O’Connor, care fusese dat dispărut joi, s-a sinucis. Anunțul trist a fost făcut chiar de către artistă.

Cunoscuta artistă, în vârstă de 55 de ani, a transmis pe Twitter un mesaj în care a spus că fiul său s-a sinucis, conform Mirror.

Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieții mele, a decis să pună capăt luptei sale pământești astăzi și este acum cu Dumnezeu”, a scris ea.“Fie ca el să se odihnească în pace și să nu-i urmeze nimeni exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Te rog să fii în pace”, a punctat ea.

Mesajul disperat pe care l-a transmis Sinead O’Connor

Adolescentul a fost dispărut de joi, iar poliția a lansat un apel către populație, încercând să îl găsească. În timpul căutărilor, artista postase pe Twitter un mesaj către fiul său.

Shane, viața ta este prețioasă. Dumnezeu nu a sculptat degeaba acel zâmbet frumos pe chipul tău frumos. Lumea mea s-ar termina fără tine. Tu ești inima mea. Te rog nu o opri să bată. Te rog nu te răni”.

Artista a fost căsătorită de patru ori și avea patru copii, Shane și Jake Reynolds, Roisin Waters și Yeshua Francis Neil Bonadio.