News

Fiul Zinei Dumitrescu e total transformat! Cum arată acum Cătălin Negreanu

andreea voicu
April 2, 2021 14:11 PM

Fiul Zinei Dumitrescu este în centrul atenţiei, după moartea creatoarei de modă. Cătălin Negreanu şi-a pus pe toată lumea în cap, după ce a ales să îşi incinereze mama, deşi dorinţa sa era să fie înmormântată lângă mama sa.

Zina Dumitrescu a murit joi, 28 martie, în azilul de bătrâni unde era internată din 2012. Ea a fost incinerată sâmbătă, 30 martie, la crematoriul Vitan Bârzeşti. Unicul ei fiu a permis doar câtorva persoane să îşi ia rămas bun de la mama Zina, printre care Dana Săvuică, Daniela Androne sau Valentina Pelinel.

Fiul Zinei Dumitrescu e total transformat! Cum arată acum Cătălin Negreanu

Cătălin Negreanu nu a dorit să ofere detalii despre moartea mamei sale şi a încercat să se ferească de jurnaliştii strânşi la crematoriu.

Cu toate că s-a ferit de camerele de filmat, cei de la Antena Stars au reuşit să imortalizeze o fotografie cu Cătălin Negreanu, iar bărbatul este complet transformat. Fiul Zinei Dumitrescu e vizibil îmbătrânit, are acum părul lung şi barba deasă, semn că ţine doliu după cea care i-a dat viaţă.

Deşi toţi i-au sărit în cap că şi-a incinerat mama, directorul azilului unde era internată creatoarea de modă a mărturisit că fiul ei a respectat ultima dorinţă a mamei sale. Cătălin Negreanu şi-a vizitat mama în ultimele săptămâni, iar atunci Zina Dumitrescu i-ar fi spus că vrea să fie incinerată, scrie Antena Stars.