News

Flavia Mihășan a făcut primele declarații despre sarcină!

irina.letitia
November 24, 2018 18:31 PM

Flavia Mihășan, pe care publicul o cunoaște drept ”vecina” emisiunii ”Neața cu Răzvan și Dani!” a făcut primele declarații despre sarcina sa, după ce, de câteva  săptâmâni, se zvonește că așteaptă un copil.

Dansatoarea trăiește o poveste de dragoste cu Marius Moldovan, în vârstă de 27 de ani, care este la rândul său dansator profesionist, actor și fotomodel și în urmă cu scurt timp, au apărut zvonurile conform cărora Flavia ar aștepta primul său copil.

Cum toată lumea așteaptă o reacție din partea ei sau mai degrabă, o confirmarea,  dansatoarea a vorbit în premieră despre sarcina sa .

Prezentă la un eveniment monden ce a avut loc săptămâna trecută, Flavia a declarat că nu dorește să vorbească foarte mult despre acest subiect și că vrea să facă ea însăși marele anunț.

„Nu pot să spun nimic, mi se pare mult prea devreme. Când totul o să fie cum trebuie să fie, mi-ar plăcea ca acesta să fie zvonul meu şi vestea mea bună. Nu e prima oară când s-a scris asta, de aceea nu le-am luat în serios, nu am reacţionat…

Va veni momentul în care eu voi spune, când va fi cazul şi totul va fi safe…(…) Trebuie să ne calmăm un pic ca să fie totul ok. „ a declarat Flavia pentru viva.ro

In plus, vedeta a recunoscut că nu își dorește doar un copil, ci o familie numeroasă, nefiindu-i deloc teamă de rolul de mamă.