Florin Busuioc, în direct la TV: "Cred că am fumat cam mult toată perioada asta"

Verdict.ro
December 21, 2018 16:40 PM

Florin Busuioc a suferit un infarct luna trecută, imediat după un spectacol pe care l-a avut în Craiova. Prezentatorul Pro TV a fost resuscitat de trei ori. Ulterior i s-a montat un stent, iar acum a fost externat. Prezentatorul a vorbit în direct, la TV despre momentul în care s-a prăbușit.

Florin Busuioc, în direct la TV: „Cred că am fumat cam mult toată perioada asta”

„Nu-mi mai aduc aminte nimic din ziua respectivă. De dimineață am făcut știrile de dimineață, am plecat de Craiova, am jucat, am terminat spectacolul, după mi s-a făcut rău și înțeleg că regizorul m-a întrebat dacă mi-e bine.

I-am cerut un calciu, mă simțeam slăbit, el mi-a zis să mergem la spital. M-am dus în cabina mea, am pus mâna pe scaun și căzut am fost. Astea sunt povestirile lor, eu nu-mi aduc aminte.

N-a fost nici un semn, cred că am fumat cam mult, toată perioada asta, nu mai fumez acum nu mai simt nevoia. Am fumat 40 de ani. A venit echipajul SMURD, a durat cam mult resuscitarea. După aceea a fost bine. A fost un atac de cord masiv, nu unul simplu. Acum eu nu mai știu ce s-a întâmplat, cum sau cum mi-am revenit.

Nu-mi aduc aminte exact nici la spitalul din București. Nici nu vreau, până la urmă dacă a fost să fie așa, așa a trebuit să se întâmple. Nety mi-a spus că a avut mare încredere pentru că știa cât pot să duc, știa că sunt luptător. Cred că o să am ceva mai multă grijă de mine, o să mă odihnesc. Asta cu odihna la mine n-a prea funcționat, eram tot timpul în priză. Nu mi-e frică de moarte”, a spus Florin Busuioc, într-o emisiune tv, conform spynews.ro.